“Οχι άλλους ανίκανους που όλη μέρα συζητάνε τα σκουριασμένα τους όνειρα πίνοντας φραπέ”

Στα σενάρια που διακινούνται τον τελευταίο καιρό  για σκέψεις της κυβέρνησης για διενέργεια νέου δημοψηφίσματος αναφέρθηκε ο Σταύρος Θεοδωράκης που επιτέθηκε εκ νέου στο Μέγαρο Μαξίμου.

Το προηγούμενο δημοψήφισμα έφερε τα capital control που διέλυσαν τη μεσαία τάξη και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Ένα νέο δημοψήφισμα θα είναι η ταφόπλακα” τόνισε ο επικεφαλής του Ποταμιού στην “Αξία”.

Για την αξιολόγηση

Στη συνέχεια αναφερόμενος την αξιολόγηση τόνισε: “Αναγνωρίζουμε την ύψιστη ανάγκη να κλείσει η 2η αξιολόγηση. Αν δεν μπορούν, αν δεν θέλουν, να έρθουν στην Βουλή και να ζητήσουν από κάποιον άλλο να το κάνει. Παράταση στην παράταση και άλλες μεσοβέζικες λύσεις, δεν υπάρχουν”.

“Ο τόπος έχει ανάγκη από μια θαρραλέα, μία γενναία ομάδα, με γνώση, σχέδιο και λογική”

Καταθέτοντας την άποψη του για το ποια θα ήταν η ιδανική λύση διακυβέρνησης ανέφερε ότι ο τόπος έχει ανάγκη από μια θαρραλέα, μία γενναία ομάδα, με γνώση, σχέδιο και λογική. “Όχι άλλους ανίκανους που όλη μέρα συζητάνε τα σκουριασμένα τους όνειρα πίνοντας φραπέ. Και μετά πηγαίνουν στην Ευρώπη με απλωμένο το χέρι και λένε “δώστε μας κάτι”. Έτσι η χώρα πάει από μνημόνιο σε μνημόνιο”.

Τέλος, αναφερόμενος σε όσους μιλούν για έξοδο από ευρωζώνη και δραχμή τόνισε ότι αυτή η λύση συμφέρει αυτούς που έχουν τα λεφτά τους έξω. “Και υπάρχουν πολιτικοί – επιχειρηματίες –δημοσιογράφοι – εργολάβοι, που δεν θα χάσουν. Όλοι οι άλλοι όμως θα ζήσουμε μια κόλαση. Σκεφθείτε μια χώρα με αδυναμία παραγωγής, ανάγκες δανειοδότησης και νόμισμα καρυδότσουφλο” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα