Ούτε για αστείο απώλεια βαθμών

Θα μπορούσε το Πάνω Κουφονήσι με έκταση 5,77 τετραγωνικά χιλιόμετρα να διαθέτει Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, με παίκτες τον δάσκαλο,  τρεις ψαράδες, πέντε ιδιοκτήτες καφέ και δύο καταστηματάρχες; Μάλλον όχι, ωστόσο το λίγο μεγαλύτερο Γιβραλτάρ όχι μόνο διαθέτει Εθνική ομάδα, αλλά αντιμετωπίζει το βράδυ της Τρίτης το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο εναρκτήριο παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ της Ρωσίας!

Γήπεδο στο μεσογειακό αυτό ακρωτήρι δεν… χωράει κι έτσι η Εθνική ομάδα του Γιβραλτάρ με τους δύο επαγγελματίες και τους 20 ερασιτέχνες θα μας υποδεχθεί στο Αλγκάρβε της Πορτογαλίας και φυσικά δικαιολογίες δεν θα υπάρχουν αν τυχόν την πατήσουμε όπως με τα Νησιά Φερόε.

Η Εθνική μας ομάδα ίσως να μην έχει στη διάθεσή της τον Τοροσίδη (θα παίξει ο Σταφυλίδης δεξί μπακ), αλλά μετά τη φιλική νίκη επί της Ολλανδίας και γενικώς το καλό κλίμα που έχει αναπτυχθεί, δεν υπάρχει περίπτωση να μην αρχίσουμε με το δεξί, στη χώρα που πανηγυρίσαμε το Euro το 2004.

Τα άλλα δύο ματς του ομίλου είναι Βοσνία-Εσθονία και Κύπρος-Βέλγιο.  Το ματς θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΟΤΕ TV, ενώ γίνονται προσπάθειες να αποκτήσει δικαίωμα μετάδοσης και η ΕΡΤ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα