Ούτε ο Κρίστιανσεν τους κάνει!

 

Στον Ολυμπιακό εντυπωσιάστηκαν φέτος με τον ΑΠΟΕΛ, την προσήλωσή των παικτών του, την αποτελεσματικότητά της ομάδας στο σύνολό της και την καλή φυσική κατάσταση που κράτησε το σύλλογο της Λευκωσίας ψηλά, παρά τα πάρα πολλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν.

Προς στιγμήν, λοιπόν, σκέφτηκαν πάρα πολύ σοβαρά να εξετάσουν την περίπτωση του Δανού προπονητή των Κύπριων, Τόμας Κρίστιανσεν, αφού σαν πακέτο έδειχνε ελκυστικός. Καλή δουλειά και αποτελεσματικότητα σε ομάδα που οφείλει να πρωταγωνιστεί και σε νεαρή ηλικία, άρα το δίχως άλλο φιλόδοξος. Οι σκέψεις, όμως, πήγαν περίπατο μόλις οι άνθρωποι του Ολυμπιακού μελέτησαν σε βάθος τη φετινή του πορεία με τον ΑΠΟΕΛ.

Οι «Έλληνες» της Λευκωσίας ναι μεν πανηγυρίζουν ένα ακόμη πρωτάθλημα, αλλά του χρόνου στην Ελλάδα θα υπάρχουν Play Off, οπότε ο Ολυμπιακός θα υποχρεωθεί να δώσει τουλάχιστον 12 ντέρμπι (ίσως προκύψουν κάποια και στο Κύπελλο). Ο Κρίστιανσεν φέτος, όμως, πραγματικά απογοήτευσε στα ντέρμπι, δηλαδή στα παιχνίδια με την ΑΕΚ Λάρνακας και τον Απόλλωνα Λεμεσού που διεκδικούσαν μέχρι τέλος του πρωτάθλημα. Δείτε τα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ με τον δεύτερο και τον τρίτο της βαθμολογίας:

ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ 1-1

ΑΠΟΕΛ – Απόλλων Λεμεσού 1-1

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας 1-1

Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ 2-0

ΑΕΚ Λάρνακας – ΑΠΟΕΛ 2-1

Απόλλων Λεμεσού – ΑΠΟΕΛ 1-0

ΑΠΟΕΛ – ΑΕΚ Λάρνακας 0-0

Ούτε μία νίκη! Απομένει το ματς φιέστα με τον Απόλλωνα Λεμεσού για την τελευταία αγωνιστική.

Πραγματικά προβληματική συγκομιδή, με τον ΑΠΟΕΛ να κατακτά τον τίτλο λόγω της αποτελεσματικότητας του με τους μικρότερους αντιπάλους, εκεί που έχασαν βαθμούς οι πιο άπειρες ομάδες της ΑΕΚ Λάρνακας και του Απόλλωνα Λεμεσού.

Σίγουρα τα πήγε καλά φέτος ο ΑΠΟΕΛ, αλλά τα αποτελέσματα στα ντέρμπι απογοήτευσαν.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα