Ούτε παιδόφιλος, ούτε μαφιόζος ο Κουαλιαρέλια

Ανακουφισμένος και με δάκρυα στα μάτια εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο επιθετικός της Σαμπντόρια Φάμπιο Κουαλιαρέλια, μετά τη δικαστική του δικαίωση, χάρη στην οποία… καθάρισε το όνομά του.

Η όλη ιστορία ξεκίνησε το 2009 όταν πήρε μεταγραφή στη Νάπολι, όπου παρά τα 11 γκολ που πέτυχε κατηγορήθηκε ότι είχε σχέσεις με τη μαφία, ενώ το όνομά του ενεπλάκη και σε σκάνδαλο παιδοφιλίας.

«Μιλούσαν για σχέση μου με την καμόρα, είπαν ότι είμαι παιδόφιλος, ότι έστηνα παιχνίδια. Όλα ήταν ψέματα, αλλά ήταν εξαιρετικά δύσκολο να ζω όλα αυτά για τόσα χρόνια» είπε συγκινημένος ο τρεις φορές πρωταθλητής Ιταλίας με τη φανέλα της Γιουβέντους στο παρελθόν. Σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου ο άνθρωπος που είχε διαδώσει όλες αυτές τις φήμες καταδικάστηκε σε φυλάκιση τεσσάρων ετών και οκτώ μηνών.

«Ήταν ένας αστυνομικός, ο οποίος έκανε τη ζωή μου μια πραγματική κόλαση. Δεν εύχομαι σε κανέναν να περάσει όσα πέρασα. Δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι μου, ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου. Ευχαριστώ την δικαιοσύνη για την αποκατάσταση της αλήθειας. Με απειλούσαν, φοβόμουν για τη ζωή μου, για την οικογένειά μου, για όλους τους δικούς μου ανθρώπους. Ήταν σοκαριστικά όσα ακούστηκαν» κατέληξε ο 34χρονος επιθετικός.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα