“Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο αρχηγός της βάσης της Ν.Δ.”

Στα τεκταινόμενα της Νέας Δημοκρατίας αλλά και στο τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές  αναφέρθηκε ο Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας στον realfm 97,8.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ  ανέφερε: «Η Νέα Δημοκρατία έχει δ;yο αρχηγούς. Ο ένας αρχηγός είναι αυτός που υπάρχει, ο τύποις αρχηγός του κόμματος, και υπάρχει και ο αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας. Αρχηγός της βάσης της Νέας Δημοκρατίας είναι ο Αδωνις.

Πιστεύω, λοιπόν, επειδή το συνειδητοποίησαν κάποιοι θέλουν να του κόψουν τα ποδάρια, έδωσαν τροφή σε οικεία μέσα ενημέρωσης και γραφίδες να τον στοχοποιήσουν και αυτήν τη στιγμή η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται στον άχαρο ρόλο να προσπαθεί να κόψει τα ποδάρια του Νο2, ίσως ουσία Νο1 της Νέας Δημοκρατίας».

“Θα είμαι παρών στις επόμενες εκλογές”

Στο ερώτημα τι θα κάνει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση ο κ. Καρατζαφέρης είπε: «Στις επόμενες εκλογές θα είμαστε παρόντες. Συζητάμε για κάτι ευρύτερο, κάτι το οποίο να αποτελεί και κίνητρο ή ακόμα και μαγνήτη των αδιαφόρων. Γιατί αυτή τη στιγμή όλοι μετράνε με τις ψήφους των κομμάτων. Μα, το 50% δεν ψήφισε στις τελευταίες εκλογές. Αυτό το 50% πρέπει να κινητοποιήσουμε, αυτό πρέπει να γοητεύσουμε για να προχωρήσουμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα