Ο Άρης οδεύει για χαμένη χρονιά!

Στην τελική ευθεία μπαίνει το πρωτάθλημα της Football League 2 κι αν υπάρχει μία μάχη που συναρπάζει, δεν είναι άλλη από την προσπάθεια του Άρη Θεσσαλονίκης να κλέψει στο νήμα την άνοδο από τον προελαύνοντα Πανσερραϊκό.

Κι αν για την υπόλοιπη φίλαθλη Ελλάδα αυτή είναι απλά μια κόντρα μεταξύ δύο ομάδων της παλιάς καλής Α’ Εθνικής είναι, για την οικογένεια του Άρη είναι κάτι παραπάνω από μία απλή υπόθεση.

Ο Άρης τούτη την ώρα δεν μπορεί να πλασάρει τη βαριά του φανέλα, το μέγεθος του και τη δυναμική του ως ποδοσφαιρική ομάδα σε κάποιον επενδυτή. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δε χωρά πολλούς πρωταγωνιστές και μία ομάδα στην τρίτη κατηγορία, όσο κόσμο κι αν κουβαλάει, δεν προσελκύει. Οπότε τι μένει; Να κάνει η ομάδα μόνη της την υπέρβαση, κόντρα σε όλους και σε όλα να καταφέρει να κερδίσει την άνοδο και τότε, ως Άρης Θεσσαλονίκης, ομάδα έτοιμη να επιστρέψει στα μεγάλα σαλόνια και χωρίς χρέη, να μπορέσει να μαγνητίσει επενδυτές.

Διαφορετικά, αν η ομάδα χάσει την άνοδο από τις Σέρρες ή την Καβάλα, θα μιλάμε για μία πέρα έως πέρα χαμένη χρονιά. Θα πρέπει πάλι από την αφετηρία της Football League 2 να κάνει το πρώτο βήμα μόνος του, χωρίς επενδυτή! Να ανέβει μόνο με τη φανέλα! Και επειδή στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δε βρίσκεις παίκτες να παίζουν για τη φανέλα, υπάρχει μεγάλος κίνδυνος για τον Άρη η μία χαμένη χρονιά να είναι μόνο η αρχή…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα