Ο έρωτας, η επιχείρησή της και ο Αντώνης Βλοντάκης: Η άγνωστη ζωή της Ευριδίκης Βαλαβάνη

Η σέξι αθλητικογράφος, από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι της στον Άγιο Δομίνικο, κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αλλά και το ενδιαφέρον του αντρικού κοινού, τόσο με τις αθλητικές της επιδόσεις όσο και για τη fit σιλουέτα της.

Η Ευριδίκη Βαλαβάνη, ή Εύη για την οικογένειά της, στα 27 της χρόνια έχει καταφέρει όλα αυτά που ονειρευόταν, και όσα δεν πίστευε ότι θα αποκτήσει. Γιατί το αν είσαι επιτυχημένη επιχειρηματίας σε τόσο νέα ηλικία δεν είναι και εύκολο πράγμα, και θέλει άστρο, που όπως φαίνεται το έχει. Είναι πολλά που δεν γνωρίζετε σίγουρα για εκείνη, που έχουν όμως πάρα πολύ ενδιαφέρον. Με τον αθλητισμό να κυλάει στις φλέβες της από μικρή, το μπαλέτο υπήρξε η πρώτη της μεγάλη αγάπη.

Ένας τραυματισμός όμως την έκανε τότε να στραφεί στην κολύμβηση σε επίπεδο πρωταθλητισμού και στη συνέχεια στον στίβο. Μπορεί να την κέρδισε η δημοσιογραφία, αλλά ακόμα και σήμερα όταν τη ρωτάνε τι θέλει να γίνει, απαντάει αρχαιολόγος. Λατρεύει τα ταξίδια, τις φίλες της, τη σκυλίτσα της Ήρα (ράτσας Cane Corso), ενώ είναι μία καταπληκτική μαγείρισσα.

Αν και δεν της αρέσει να μιλάει για την προσωπική της ζωή, η αλήθεια είναι πως βρίσκεται σε σοβαρή σχέση εδώ και χρόνια, ενώ το όλο υπονοούμενα post που ανέβηκε στην επίσημη σελίδα του «Survivor», αφήνοντας να πιστεύει ο κόσμος ότι κάτι τρέχει με εκείνη και τον συμπαίκτη της Γιώργο Αγγελόπουλο, δημιούργησε προβλήματα στη σχέση της και την αντίδραση του συντρόφου της. Σύμφωνα με πληροφορίες τής «Α» απευθείας από την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, αυτός ήταν ο λόγος που το status κατέβηκε την επόμενη μέρα κιόλας.

Αν και έχει γνωρίσει πολλούς ποδοσφαιριστές και γενικότερα αθλητές λόγω της δημοσιογραφικής δουλειάς της, αυτός που εξομολογείται ότι τη γοητεύει ως άντρας δεν είναι άλλος από τον πολίστα Αντώνη Βλοντάκη. «Ως αθλήτρια του υγρού στίβου για χρόνια, θα σου πω ότι πιο γοητευτικό θεωρώ τον Αντώνη Βλοντάκη», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της στο «gazzeta.gr».

Με το καλογυμνασμένο της σώμα να οφείλεται στην άλλη της μεγάλη αγάπη, το pole dancing, μαζί με την κολλητή της φίλη Αμαλία κατάφεραν να κάνουν το χόμπι τους δουλειά και να δημιουργήσουν την επιχείρησή τους «RAD», σχεδιάζοντας και εξάγοντας ρούχα και στολές για τον στύλο, κάνοντάς τες περιζήτητες στο εξωτερικό. Λίγο πριν αναχωρήσει όμως για τον Άγιο Δομίνικο, έκανε το καλύτερο δώρο στους θαυμαστές της:  μία σέξι φωτογράφιση (που δημοσίευσε το  lifeviews.gr) με εσώρουχα και αθλητικά είδη, που συζητιέται έντονα όσο αυτή δίνει τη δική της μάχη επιβίωσης για το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα