Ο Αναστασίου ποντάρει στην… ανάσταση του Μπεργκ

Στην… ανάσταση του Μάρκους Μπεργκ ποντάρει ο Γιάννης Αναστασίου, προκειμένου ο Παναθηναϊκός να επιδιώξει τη νίκη κόντρα στην ΑΕΚ, στο μεγάλο ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος της Super League, που θα διεξαχθεί την Κυριακή (1/11), στις 19:30.

Ο Σουηδός επιθετικός παρέμεινε «άσφαιρος» και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, γεγονός που σαφώς επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα. Ο τεχνικός του «τριφυλλιού» ωστόσο, δεν επιρρίπτει ευθύνες στον Μπεργκ, αλλά στη μεσαία γραμμή της ομάδας, η οποία δεν δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκοράρει το «βαρύ πυροβολικό» του «τριφυλλιού».

Ο Αναστασίου θα επιλέξει τους δύο εκ των Αμπέντ, Ατζαγκούν και Νίνη για την ενδεκάδα, ο ρόλος των οποίων θα είναι κομβικός, καθώς από τα πόδια τους θα περνάει όλο το παιχνίδι της ομάδας. Ο τεχνικός των «πράσινων» έμεινε ικανοποιημένος από την παρουσία του Νίνη στο ματς κυπέλλου με τον Λεβαδειακό, ωστόσο θέλει να διατηρήσει τον Αμπέντ στην ενδεκάδα, παρ’ ότι ο τελευταίος δείχνει να διανύει περίοδο αγωνιστικής κάμψης.

Στην άμυνα επιστρέφει ο Σάντσεθ, ο οποίος δεν αποκλείεται να πάρει τη θέση του Τελάντερ. Ο τελευταίος ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμό στη διάρκεια της εβδομάδας και δεν είναι απόλυτα έτοιμος.

Σε κάθε περίπτωση, αν ο Παναθηναϊκός αποτύχει για ένα ακόμη κρίσιμο παιχνίδι, ενδέχεται να δρομολογηθούν ραγδαίες εξελίξεις τόσο στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, όσο και σε άλλα επίπεδα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα