Ο Αντριάνο έγινε γκάγκστερ!

Ο ΠΡΩΗΝ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΡΙΕΡΑ…

Το ότι ήταν ποδοσφαιριστής-τουρίστας εδώ και χρόνια το γνωρίζαμε. Ο πολλά υποσχόμενος 18χρονος Βραζιλιάνος σέντερ φορ που ήρθε από τη Φλαμένγκο σε τόσο μικρή ηλικία στην Ευρώπη, και μάλιστα στη μεγάλη Ίντερ, έκανε πολύ μικρή καριέρα, αφού μετά το 2010 στην ουσία δεν έπαιζε μπάλα, αλλά κορόιδευε τους εργοδότες του.

Γιατί συνέβη αυτό κανείς δεν ξέρει. Ίσως να επηρεάστηκε από τους τραυματισμούς του, ίσως να πλούτισε απότομα, ίσως πάλι να χόρτασε με τα πρωταθλήματα και τα νταμπλ με την Ίντερ, αλλά και τους τίτλους με τη Φλαμένγκο, την Κορίνθιανς και την Εθνική Βραζιλίας. Άλλο αυτό, όμως, να ρίχνεις το επίπεδό σου ως ποδοσφαιριστής και άλλο να περνάς στην… παρανομία!

Ο Αντριάνο – ο οποίος παρεμπιπτόντως έχει συμβόλαιο με το Μαιάμι από το Γενάρη, αλλά δεν έχει παίξει ποτέ – φωτογραφίζεται εσχάτως με την… παρέα του σε παράξενες γειτονιές του Ρίο, όπου κουβαλάει όπλα και κάνει χειρονομίες που συμβολίζουν την τη νέα του συμμορία! Ναι, δηλώνει περήφανα ότι ανήκει σε συμμορία που ενδεχομένως να λυμαίνεται απλά μία γειτονιά, αλλά ποιος ξέρω, ίσως να ελέγχει έναν ολόκληρο λόφο!

Να σημειωθεί ότι ο Αντριάνο δεν φωτογραφίζεται απλά για πλάκα, αλλά μετέχει σε παράνομες δραστηριότητες κανονικά και με το… νόμο. Πρόσφατα συνελήφθη για εμπλοκή σε εμπόριο λευκής σαρκός (αλλά αφέθηκε ελεύθερος σχετικά άνετα), ενώ πρόσφατα δέχθηκε πυροβολισμούς το όχημά του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί η συνοδηγός του.

mikri1 mikri2 mikri

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα