Ο Αντσελότι «τελειώνει» τον Γκέτσε από την Μπάγερν

Ο Κάρλο Αντσελότι δεν υπολογίζει στα πλάνα του τον διεθνή Γερμανό μεσοεπιθετικό, Μάριο Γκέτσε, καθώς πιστεύει ότι δεν εξελίχθηκε καθόλου στην Μπάγερν Μονάχου και δεν ταιριάζει στον τρόπο παιχνιδιού που θέλει να εφαρμόσει.

Ο Ιταλός προπονητής μίλησε με τον διεθνή Γερμανό και του ανακοίνωσε τις σκέψεις του, ανάβοντας παράλληλα το «πράσινο φως» για τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα.

Ο Γκέτσε, ούτως ή άλλως, ήταν δυσαρεστημένος στους Βαυαρούς διότι επί ημερών του Πεπ Γκουαρδιόλα δεν έπαιρνε τον χρόνο που του αναλογούσε, όπως ο ίδιος υποστηρίζει.

Το δίλημμα, πλέον, που τίθεται για τον διεθνή Γερμανό είναι μεγάλο. Από τη μία υπάρχει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Μπορούσια Ντόρτμουντ και από την άλλη υπάρχει το ενδιαφέρον της Λίβερπουλ, στην οποία προπονητής είναι ο άνθρωπος που τον ανέδειξε, ο Γιούργκεν Κλοπ.

Εξελίξεις αναμένονται το αμέσως επόμενο διάστημα, καθώς ο Μάριο Γκέτσε θέλει να κλείσει το συγκεκριμένο κεφάλαιο από νωρίς και να παρακολουθήσει από την αρχή την προετοιμασία της νέας του ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα