Ο ΑΠΟΕΛ κράτησε το 0-1 στο «Καραϊσκάκης» κόντρα στον άσφαιρο Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός παρά το σοκ του 0-1 στο δέκατο λεπτό από μία λάθος έξοδο του Λεάλι, πήρε τον έλεγχο του αγώνα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, αλλά δε βρήκε την αποτελεσματικότητα. Σε ένα ματς που το σκορ τον αδικεί, ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Κύπρου στο «Γ. Καραϊσκάκης», αλλά τουλάχιστον προσπάθησε μέχρι το τέλος, κάτι που εκτίμησε ο κόσμος ο οποίος στήριξε την ομάδα και αποδοκίμασε ελάχιστα.

Ο Ολυμπιακός πέραν του ότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ από το γκολ του Σωτηρίου, είχε και την ατυχία να σημαδέψει δύο φορές το δοκάρι, η αλήθεια είναι όμως σε φάσεις χωρίς σοβαρές προϋποθέσεις για γκολ. Έχασε όμως και μεγάλες ευκαιρίες και για ενδεκάδα που αγωνιζόταν πρώτη φορά μαζί υπήρχε τουλάχιστον μία θέληση.

Οι αδυναμίες των πρωταθλητών βέβαια, φάνηκαν και πάλι. Δεν έχει χημεία ο Ολυμπιακός στα χαφ και σε συνδυασμό με την ανεπάρκεια των αμυντικών, παρατάσσει συνήθως στο γήπεδο μία ομάδα που μπορεί να κοντραριστεί εύκολα. Η πρόκριση είναι ακόμη στα πόδια των
«ερυθρόλευκων», αλλά δυσκόλεψε η πρώτη θέση στον όμιλο.

ΟΣΦΠ: Λεάλι,  Φιγκέιρας, Ντα Κόστα, Μποτία, Ντε λα Μπέγια, Καμπιάσο (78΄Μάρτινς), Μιλιβόγεβιτς, Σεμπά, Φορτούνης (64΄Ελιονούσι), Μάριν (78΄Καρντόσο), Ιντέγε.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Λάγο, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (65’ Αρτυματάς), Γιαννιώτας (82’ Αστίθ), Βάντερ, Σωτηρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα