Ο Ατρόμητος καθάρισε με Ντάουντα 1-0 τη Λάρισα

Χάρη σε γκολ του Ντάουντα στο 61΄, ο ανώτερος σε όλο το ματς Ατρόμητος κέρδισε 1-0 την Λάρισα και αύξησε τη διαφορά του από την 5η θέση στους 10 βαθμούς!

Η Λάρισα μπορεί να αποδείχθηκε σκληρό καρύδι, όμως οι παίκτες του Κάναντι με όπλο την υπομονή πήραν τους τρεις βαθμούς.

Γενικά κακό το πρώτο ημίχρονο στο Περιστέρι. Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο όμως ήταν μπλοκαρισμένοι μεσοεπιθετικά, αφού οι βυσσινί τους εξουδετέρωσαν παίζοντας με διπλή ζώνη άμυνας.

Η εικόνα στο ματς δεν άλλαξε ούτε μετά και από την επιστροφή των δύο ομάδων από τα αποδυτήρια. Η είσοδος του Μπρούνο, που έκανε το ντεμπούτο του, έδωσε έξτρα λύση στον Ατρόμητο που ήταν πιο ουσιαστικός στην επίθεση, απέκτησε αμεσότητα στο παιχνίδι του και στρίμωξε και πάλι τη Λάρισα. Αυτή τη φορά οι βυσσινί δεν κατάφεραν να αντέξουν. Ο συνδυασμός των Μπρούνο και Ντιγκινί «άνοιξε» την άμυνά τους και ο Ντάουντα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπόζοβιτς στο 61΄.

Παρά το ότι η ομάδα του βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο Φυντάνης κράτησε χαμηλά τον ρυθμό και δεν ρίσκαρε ιδιαίτερα. Ο Ατρόμητος δεν είχε ανάλογη συνέχεια και δεν μπόρεσε να «καθαρίσει» το παιχνίδι. Έτσι στα τελευταία λεπτά η Λάρισα, που έμεινε ζωντανή, ανέβασε τις γραμμές της και προσπάθησε να απαντήσει. Οι φιλοξενούμενοι έπειτα και από την είσοδο του Περόνε πάτησαν την περιοχή του Γιαννιώτη, όμως δεν δημιούργησαν προβλήματα. Έτσι, το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τον Ατρόμητο να πανηγυρίζει την επιστροφή του στις νίκες.
Πολύ καλός ο διαιτητής Γιώργος Τζοβάρας.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης, Σάκιτς, Βασιλακάκης (87’ Καρασαλίδης), Ούμπιντες, Ντιγκινί, Ντάουντα, Μπουσούλατζιτς (73’ Μάντσον), Κιβρακίδης (46’ Μπρούνο)

Λάρισα (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Ρέτζας (20’ Κρίζμαν, 65’ Μλαντένοβιτς), Ζίζιτς, Γιοβάνοβιτς, Χούμπτσεβ, Φατιόν, Λαγός, Μιλοσάβλιεβιτς, Ναζλίδης, Αγκάνοβιτς (75’ Περόνε), Μασούρας

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα