Ο Ατρόμητος με τους ισχυρούς

Στο συνέδριο της European club Association με θέμα την επικοινωνία και το μάρκετινγκ που πραγματοποιείται στη Βαρκελώνη συμμετείχε ο Ατρόμητος με αντιπρόσωπο της ομάδας, Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος & Υπεύθυνη Διεθνών Σχέσεων της ΠΑΕ, Κάτια Κοξένογλου.

Αυτή ήταν η «παρθενική» παρουσία των Περιστεριωτών στο working group της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Συλλόγων και η κ. Κοξένογλου μίλησε για αυτή την εμπειρία στο atromitosfc.gr.

«Η βασική μας κατεύθυνση αφορούσε τις καινούργιες στρατηγικές και το marketing για να βελτιωθεί από άποψη εμπορικής και προβολής το Γιουρόπα Λιγκ. Η ΟΥΕΦΑ θέλει να αναβαθμίσει ακόμη περισσότερο τη συγκεκριμένη διοργάνωση γιατί υπάρχει μεγάλο κενό από το Τσάμπιονς Λιγκ και η ECA θα υποβάλλει τις προτάσεις της προς αυτή την κατεύθυνση. Οι ομάδες που μετείχαμε σε αυτό το γκρουπ θα εργαστούμε προς αυτόν τον στόχο και κατά πάσα πιθανότητα θα συναντηθούμε ξανά τον ερχόμενο Μάρτιο στη Γενική Συνέλευση της European Club Association».

Η Κάτια Κοξένογλου είπε ακόμη τα εξής: «Όλους τους εκπροσώπους των ομάδων, μας υποδέχθηκαν οι παράγοντες της Μπαρτσελόνα και μας επιφύλαξαν εξαιρετική φιλοξενία. Εκείνο που μου έκανε εντύπωση κάνοντας επίσκεψη στη Βαρκελώνη είναι ότι παντού κυριαρχεί η Μπαρτσελόνα και δείχνει στον επισκέπτη ότι η πόλη αυτή αγαπάει πολύ την ομάδα της.

Τα μέλη που αποτελέσαμε το συγκεκριμένο working group αποφασίσαμε ακόμη να συνεργαστούμε και σε επίπεδο των συλλόγων μας, με συμμετοχές σε τουρνουά και αγώνες σε επίπεδο υποδομών που θα ενισχύσουν ακόμη περισσότερο την σχέση που «χτίσαμε» στη Βαρκελώνη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα