Ο Βίκτορ Βαλντές δεν μπορεί να ξυπνήσει από τον… εφιάλτη!

Ένας τραυματισμός, μία άτυχη χρονιά, η μεγάλη αλλαγή στη ζωή του, ο αποκλεισμός και τώρα… η απόρριψη! Ο Βίκτορ Βαλντές βιώνει μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα χειρότερα που μπορούν να συμβούν σε έναν ποδοσφαιριστή!

Ο Ισπανός πορτιέρο, τον τελευταίο χρόνο, ζει μέσα σε έναν πραγματικό εφιάλτη και αδυνατεί να… ξυπνήσει! Ο μέχρι πρότινος τερματοφύλακας της Μπαρτσελόνα κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα, καθώς, όπως αναφέρει η έγκυρη L’ Equipe, η Μονακό θα ακυρώσει το προσύμφωνο που έχει υπογράψει μαζί του, διότι τα τεστ των ιατρικών εξετάσεων που υποβλήθηκε, βγήκαν αρνητικά!

Ο Βίκτορ Βαλντές υπέστη έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό, με αποτέλεσμα αρχικά να χάσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια της Μπαρτσελόνα, ακολούθως να μην ανανεώσει το συμβόλαιό του και να μείνει εκτός Μουντιάλ και τώρα, να κινδυνεύει να μείνει χωρίς ομάδα.

Στη Βαρκελώνη βέβαια, υποστηρίζουν πως δεν θέλησαν εκείνοι να διακόψουν τη συνεργασία τους με τον Βίκτορ Βαλντές, αλλά ότι ήταν δική του απόφαση, καθώς είχε ήδη συμφωνήσει με τη Μονακό. Η τελευταία εξέλιξη, εφόσον επιβεβαιωθεί στην πράξη, θα επιφέρει ένα πολύ ισχυρό πλήγμα στον Ισπανό γκολκίπερ, ο οποίος τον τελευταίο χρόνο ανεβαίνει το δικό του Γολγοθά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα