“Ο Βερύκιος δεν μπαίνει σε καλούπια”

ΣΤΑΜΑΤΙΝΑ ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ

Για δύο ακόμα χρόνια, ανανέωσε το συμβόλαιό της η Σταματίνα Τσιμτσιλή η οποία θα συνεχίσει το Happy Day μαζί με τους Δημήτρη Παπανώτα, Ελένη Τσολάκη και Κώστα Φραγκολιά.

Στην εκπομπή θα συνεχίσει να προβάλλεται και το ενημερωτικό μισάωρο με τον Δήμο Βερύκιο ο οποίος δεν ήταν λίγες οι φορές που έφερε την οικοδέσποινα σε δύσκολη θέση. Φέτος κατά τη διάρκεια της σεζόν άκουσε με έκπληξη να την αποκαλεί μωρή βλαμμένη οn camera, κάτι που αν μη τι άλλο την ενόχλησε.

“Αυτό το λες σε μια παρέα και όχι μπροστά στην κάμερα Απλά ο Δήμος δεν είναι άλλος στην παρέα και άλλος μπροστά στην κάμερα Αυτό λοιπόν έχει πολλά καλά και μερικά κακά. Εγώ αγαπάω τον Βερύκιο για τα πολλά καλά”, σχολίασε στο περιοδικό People η Σταματίνα Τσιμτσιλή και συνέχισε:

“Σίγουρα έχουν υπάρξει στιγμές που έχω αισθανθεί αμήχανα, όχι μόνο όταν αναφέρεται σε μένα, αλλά και σε άλλα πρόσωπα Του το έχω δείξει κιόλας, αλλά ο καθένας μας έχει το βάρος των όσων λέει. Αυτό που κρατάω περισσότερο από τη συνεργασία μου με τον Δήμο είναι πως με έχει βοηθήσει να εξελιχθώ και παράλληλα στο πλευρό του να μπω στο χώρο της ενημέρωσης”.

Όσον αφορά τη μεταξύ τους σχέση, η παρουσιάστρια επισήμανε: «Ο Δήμος με αγαπάει και με στηρίζει ακόμα και πριν ξεκινήσω το Happy day. Κάποιες φορές μπορεί να μου μιλήσει πιο έντονα, αλλά το κάνει διότι είναι ένας αυθόρμητος άνθρωπος, που δεν μπορεί να μπει σε καλούπι. Όταν ένας άνθρωπος είναι αυθεντικός και χειμαρρώδης, αναπόφευκτα θα υπάρξουν και εντάσεις».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα