Ο Βιγιαφάνιες δίνει την λύση για να πάει στην Αλάνιασπορ

Λύση στην μεταγραφή του στην Αλάνιασπορ δίνει ο Λούκας Βιγιαφάνιες. Η ομάδα των Τζαβέλλα-Μανιάτη ανέβασε κι άλλο την προσφορά της, προσφέροντας πλέον 800.000 ευρώ στον Παναθηναϊκό για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό.

Διεμήνυσε, όμως, πως δεν προτίθεται να επανέλθει με νέα βελτιωμένη πρόταση, την ώρα που στο τριφύλλι θέλουν 1,1-1,2 εκατ. ευρώ για να συναινέσουν στην παραχώρηση του 26χρονου άσου. Το μπαλάκι πλέον πέφτει στον παίκτη που καλείται να δώσει λύση στο οικονομικό χάσμα ανάμεσα στους δύο συλλόγους.

Πώς; Κόβοντας ένα μικρό ποσό από το μεγάλο συμβόλαιο που του δίνουν στη γείτονα χώρα (περίπου 750.000 ευρώ ετησίως) και το οποίο θα προστεθεί στην πρόταση της Αλάνιασπορ.

Με βάση τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί ως τώρα, φαίνεται πως το deal δεν απέχει πολύ… Άλλωστε σήμερα τόσο ο μάνατζερ του Βιγιαφάνιες, όσο και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής βρέθηκαν στα γραφεία της πράσινης ΠΑΕ και έθεσαν τα πάντα επί τάπητος, δείγμα της μεγάλης επιθυμίας που υπάρχει για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Εξίσου ενδεικτικό του πόσο θέλει να φύγει ο Αργεντινός είναι πως στη σημερινή προπόνηση στο Κορωπί έλεγε στους συμπαίκτες του ότι είναι έτοιμος να αποχωρήσει… εδώ και τώρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα