Ο Γιάννου κόντρα στην Εθνική!

Το προηγούμενο εξάμηνο ο Απόστολος Γιάννου προσπαθούσε να πάρει μία μεγάλη απόφαση. Να μείνει στη Super League, ίσως να διεκδικήσει μία καλύτερη μετεγγραφή σε ελληνική ή ευρωπαϊκή ομάδα ή να φύγει για Κίνα και να βρίσκεται πιο κοντά στην Αυστραλία.

Τελικά επέλεξε το δεύτερο. Βλέποντας πως δεν είναι στις κλήσεις της Εθνικής ομάδας αποφάσισε να κλείσει τη δική μας πόρτα και να ανοίξει αυτή της Εθνικής Αυστραλίας, μας και είχε το δικαίωμα λόγω της υπηκοότητας. Προτίμησε, λοιπόν, το κινέζικο πρωτάθλημα με καλύτερα λεφτά κι έτσι «έδεσε το γλυκό».

Τα έφερε, μάλιστα, η μοίρα έτσι ούτως ώστε ένα από τα πρώτα του ματς με την Εθνική Αυστραλίας να είναι αυτό κόντρα στην Εθνική Ελλάδας. Ως γνωστόν, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα ταξιδέψει στην Ωκεανία για δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα στα «καγκουρό»  (4 και 7 Ιουνίου) κι έτσι οι παίκτες του Μίχαελ Σκίμπε θα πρέπει να εξουδετερώσουν τον Απόστολο Γιάννου.

Πέραν του Γιάννου, γνώριμός μας από το πέρασμά του στην ΑΕΚ είναι και ο Νέιθαν Μπερνς, ενώ στην Εθνική Αυστραλίας αγωνίζεται και ο 21χρονος ομογενής Κρις Οικονομίδης, ο οποίος ήρθε στην Ευρώπη στα 17 του και στην Αταλάντα και κέρδισε μία σπουδαία μετεγγραφή για τη Λάτσιο ένα χρόνο αργότερα, όταν η ΕΠΟ τον κάλεσε να παίξει με την Εθνική Ελλάδας, αλλά εκείνος αρνήθηκε!

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννου έφυγε από τον Αστέρα Τρίπολης το χειμώνα, έχοντας συνολικά 14 γκολ σε 38 ματς, ενώ αγωνιζόταν στα ελληνικά γήπεδα από το 2007 έχοντας περάσει από Καλαμαριά, Καβάλα, ΠΑΟΚ, Πλατανιά και Πανιώνιο πριν πάει στην Αρκαδία και στη συνέχεια στην Γκουανζού (όπου σε έξι συμμετοχές δεν έχει σκοράρει ακόμη).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα