Ο δήμαρχος Αλίμου συμμετέχει στην ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “Καζαντζάκης”

Στη νέα ταινία του Γιάννη Σμαραγδή “Καζαντζάκης” θα συμμετάσχει και ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης. Ο δήμαρχος δέχτηκε με μεγάλη χαρά την πρόσκληση του σκηνοθέτη να κάνει δίπλα του μια εμφάνιση στα γυρίσματα της πολυαναμενόμενης ταινίας που θα βγει στις αίθουσες τον Νοέμβριο.

Τον κ. Κονδύλη θα δούμε στη σκηνή που γυρίστηκε στην Εθνική Βιβλιοθήκη στο κέντρο της Αθήνας και αφορά στη δεξίωση που έδωσε ο Άγγελος Σικελιανός (Νίκος Καρδώνης), για να γνωρίσει τον Νίκο Καζαντζάκη (Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος) στο Αθηναϊκό κοινό. Ο δήμαρχος, φορώντας καπέλο και παπιγιόν υποδύεται τον καλεσμένο στη δεξίωση.

«Ήταν μεγάλη τιμή η πρόσκληση του Γιάννη Σμαραγδή» είπε στο NOTIA.GR. Είχα την ευκαιρία να ζήσω από κοντά όλη τη διαδικασία από τα γυρίσματα της σπουδαίας αυτής παραγωγής, στην οποία συμμετέχει και η φίλη μου, Μαρία Καλογήρου, ως Ελένη Καζαντζάκη. Μάλιστα κάποια στιγμή κάθισα και στην πολυθρόνα του σκηνοθέτη».

H γνωριμία του Ανδρέα Κονδύλη με τον Γιάννη Σμαραγδή, έγινε το περσινό καλοκαίρι, όταν ο σκηνοθέτης εγκαινίασε το Cine Άλιμος, τον θερινό κινηματογράφο του Δήμου. «Ελπίζω του χρόνου το καλοκαίρι να παιχτεί η ταινία στο Cine Άλιμος και να έρθει και ο Γιάννης Σμαραγδής» κατέληξε ο δήμαρχος Αλίμου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα