“Ο διαγωνισμός γίνεται για να κλείσει το ΜEGA”

KATAΓΓΕΛΙΑ ΜΑΝΩΛΗ ΚΑΨΗ

Με τον κόμπο να’ χει φτάσει στο χτένι, τους εργαζομένους να πιέζουν για να πληρωθούν και να μάθουν τι ακριβώς συμβαίνει και τους ανθρώπους του καναλιού να έχουν δεμένα τα χέρια, η κατάσταση στο MEGA δείχνει να ξεφεύγει.

Μετά την προτροπή των Οικονομέα, Καμπουράκη να κλείσει το κανάλι, από τη στιγμή που δεν έχει να πληρώσει, έκανε τηλεφωνική παρέμβαση το πρωί της Πέμπτης, ο Μανώλης Καψής.

Σύμφωνα με τα όσα είπε, το φταίξιμο ανήκει αποκλειστικά στις τράπεζες που δέσμευσαν τους λογαριασμούς, ενώ δεν αναφέρθηκε καθόλου στην καθυστέρηση της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου, που έφερε τα πάνω κάτω.

«Ο διαγωνισμός για τις άδειες γίνεται για να κλείσει το Mega. Εμείς πάμε πάντα με το σταυρό. Είναι σκοτεινός ο ρόλος των τραπεζών. Μπλοκάραν τους λογαριασμούς χωρίς να χρωστάει το Mega. Γιατί κοκκινίζουν τα δάνεια οι τράπεζες; Το δάνειο δεν εξυπηρετείται γιατί έχουν μπλοκάρει τους λογαριασμούς», σχολίασε ο Μανώλης Καψής και συνέχισε:

«Το Mega δεν όφειλε ούτε ένα ευρώ. Είναι 88 εκατ. ευρώ το δάνειο. Στη διάρκεια της κρίσης το κανάλι αποπλήρωσε το 10% του κεφαλαίου του δανείου του. Στους μπλοκαρισμένους λογαριασμούς υπάρχουν 25 εκατ. ευρώ ζεστό χρήμα. Έχουμε ένα ακίνητο 5 εκατ. ευρώ. 118 εκατ. ευρώ είναι η ταινιοθήκη του Mega. Ποιος φοβάται να χάσει τα λεφτά του; Μήπως είναι πρόσχημα; Οι τραπεζίτες φοβούνται».

Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι το κανάλι «δεν χρωστάει φράγκο σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία», ενώ πρόσθεσε πως τα έσοδα φτάνουν μηνιαίως τα 3 έως 5 εκ. ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα