Ο Δώνης έριξε στο… καναβάτσο τον ΠΑΟΚ!

Νέες περιπέτειες για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος καλείται να εξοφλήσει τα οφειλόμενα στον Γιώργο Δώνη μέχρι τις 7 Απριλίου! Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύει με αφαίρεση βαθμών και μηδενισμό στα υπόλοιπα παιχνίδια πρωταθλήματος…

Ο Γιώργος Δώνης δικαιώθηκε στο Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, θέτοντας τη διοίκηση του «Δικέφαλου του Βορρά» αντιμέτωπη με τις ευθύνες της. Πλέον, ο Ιβάν Σαββίδης και οι συνεργάτες του καλούνται να επιλέξουν μεταξύ της αποπληρωμής του χρέους προς τον Έλληνα τεχνικό και του κινδύνου αφαίρεσης βαθμών και μηδενισμού της ομάδας στα παιχνίδια που υπολείπονται.

Το ποσό που οφείλει ο ΠΑΟΚ στον Γιώργο Δώνη και το οποίο καλείται να καταβάλλει μέχρι τις 7 Απριλίου, ανέρχεται σε 800.000 ευρώ. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης βρίσκεται μόνη στη 2η θέση και αν καταφέρει να διατηρήσει το ισχνό έστω προβάδισμα, θα μπει στη διαδικασία των play off με έναν βαθμό περισσότερο από τους Παναθηναϊκό και Ατρόμητο και δύο από τον Αστέρα Τρίπολης. Επομένως, το θέμα πρέπει να διευθετηθεί άμεσα, ώστε να μην κινδυνεύει ο ΠΑΟΚ με περιπέτειες.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα