Ο ερωτύλος πρίγκηψ και η… Πίπα!

ΕΙΝΑΙ ΖΕΥΓΑΡΙ;

Τις τελευταίες ώρες η είδηση που θέλει τον πρίγκιπα Harry να είναι ζευγάρι με την Pipa Middleton κάνει τον γύρο του κόσμου.

Την αποκάλυψη έκανε το γνωστό lifestyle περιοδικό «ΟΚ», με τους συντάκτες του ρεπορτάζ να κάνουν λόγο για έναν μεγάλο έρωτα που έχει φουντώσει μεταξύ των δύο τους, γεγονός που φέρονται να γνωρίζουν από πρώτο χέρι τόσο ο αδελφός του Ηarry, πρίγκιπας William, όσο και η Kate Middleton.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν προς ώρας δει το φως της δημοσιότητας, ο πρίγκιπας Harry και η Pipa Middleton είναι μαζί εδώ και περίπου τρεις μήνες, κάνοντας ωστόσο ότι είναι δυνατόν να μην δημοσιοποιηθεί το αμόρε τους.

Αν κρίνουμε, πάντως, από τις αποκαλύψεις του «ΟΚ» η προσπάθεια του Harry και της Pippa να αποκρύψουν τη σχέση τους δεν ήταν επιτυχής, μια και το περιοδικό αποκάλυψε άγνωστες και πικάντικες –έστω και παλαιότερες– λεπτομέρειες για το φερόμενο ζευγάρι. Για παράδειγμα το «ΟΚ» αναφέρει ένα περιστατικό το οποίο έλαβε χώρα το 2011, στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπας William με την Kate Middleton, και στο οποίο η Pipa και ο Harry φέρονται να κλειδώθηκαν στις τουαλέτες και να πρόσφεραν στιγμές πάθους ο ένας στον άλλον.

Σημειώνεται ότι για την ώρα ουδείς από τους δύο «εμπλεκόμενους» δεν έχει επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τις αποκαλύψεις του ΟΚ.

Με την ευκαιρία, πάντως,  του πριγκηπικού (και εφόσον επιβεβαιωθεί) ειδυλλίου, ας θυμηθούμε μερικές χαρακτηριστικές πόζες της κοπέλας που φέρεται να έκλεψε την καρδία του Harry

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα