Ο Ιβάν Σαββίδης επιλέγει τη σταθερότητα!

Ο Ιβάν Σαββίδης επέλεξε τον δρόμο της λογικής και της σταθερότητας. Στήριξε τον Άγγελο Αναστασιάδη στην τεχνική ηγεσία, έστειλε μήνυμα προς τους παίκτες και έστρεψε την προσοχή στο μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν ενέδωσε στις πιέσεις. Απέφυγε να λειτουργήσει σπασμωδικά και έλαβε την απόφαση να στηρίξει τις επιλογές του, απορρίπτοντας την παραίτηση που είχε θέσει στη διάθεσή του ο προπονητής της ομάδας. Παρόλα αυτά, ζήτησε από τον Άγγελο Αναστασιάδη να παρουσιάσει βελτιωμένη εικόνα στη συνέχεια του πρωταθλήματος, αρχής γενομένης από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Η υπερβολή δεν επικράτησε αυτή τη φορά στον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, γεγονός που μόνο ως θετικό βήμα μπορεί να εκληφθεί. Ο Ιβάν Σαββίδης έχει επενδύσει στην εξέλιξη της ομάδας, έχει πλάνο, προοπτική και όραμα για μεγάλα πράγματα. Τα οποία όμως, δεν επιτυγχάνονται από τη μία μέρα στην άλλη. Απαιτείται μία διαδρομή, εμπειρία, γνώση και οι κατάλληλες συνθήκες. Το ζητούμενο για τον Ιβάν Σαββίδη και τους συνεργάτες του, είναι η σταθεροποίηση σε ένα υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού και η σταδιακή εξέλιξη σε όλα τα επίπεδα. Όποιος δεν το αντιλαμβάνεται αυτό, επιλογή του είναι να απέχει. Σε κάθε περίπτωση, ουδείς έχει το δικαίωμα να προκαλεί προβλήματα και αναστάτωση, για ένα ατυχές αποτέλεσμα ή ακόμη και για μία σειρά κακών εμφανίσεων.

Το μήνυμα στήριξης προς τον Άγγελο Αναστασιάδη, παραμονές του αγώνα με τον Ολυμπιακό, σαφώς και μεταφέρθηκε στους παίκτες, οι οποίοι πλέον, θα πρέπει να συγκεντρωθούν στις υποχρεώσεις τους και στην προσπάθεια να καλυφθεί – ει δυνατόν – η διαφορά των οκτώ βαθμών από την ομάδα του Πειραιά. Σαφώς και η απόσταση είναι μεγάλη, αλλά απομένουν αρκετά παιχνίδια ακόμη, ενώ την Κυριακή (8/2) θα έχουν μία πολύ καλή ευκαιρία, στο ντέρμπι της Τούμπας, να νικήσουν και να μειώσουν στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα