Ο Ιβάν υψώνει «ασπίδα προστασίας» σε «Κλάους»

Αποφασισμένος να μη δεχθεί «παιχνίδια» και «αποδιοπομπαίους τράγους» για τον αποκλεισμό της ομάδας από το ChampionsLeague εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδης, υψώνοντας «ασπίδα προστασίας» γύρω από τον Στέφανο Αθανασιάδη, ο οποίος μπήκε στο στόχαστρο της κριτικής μετά το ατυχές αποτέλεσμα στην Τούμπα επί του Άγιαξ.

 

Ο διεθνής επιθετικός δέχθηκε ομαδικά πυρά από κάθε κατεύθυνση, παρ’ ότι εκείνος ήταν ο σκόρερ του τέρματος που σημείωσε ο «Δικέφαλος του Βορρά». Οι χαμένες ευκαιρίες του Κλάους αποδείχθηκαν μοιραίες, στο ποδόσφαιρο ωστόσο συμβαίνουν αυτά και ο Ιβάν Σαββίδης δεν είναι πρόθυμος να «κάψει» έναν πολύτιμο για την ομάδα παίκτη, προκειμένου να ικανοποιήσει το… κοινό αίσθημα. Εκτός των άλλων, ο Σαββίδης διαβλέπει πίσω από τον ντόρο που σηκώθηκε ότι τα γνωστά-άγνωστα κέντρα άδραξαν την ευκαιρία προκειμένου να προκαλέσουν πρόβλημα στην ομάδα και να τη διχάσουν, ενόψει και της έναρξης του πρωταθλήματος.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, λοιπόν, είναι αποφασισμένος να μην ανεχθεί κανένα σχόλιο. Ήδη από την επομένη κιόλας της κριτικής που δέχθηκε ο παίκτης, εμφανίστηκε ως βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος του ΠΑΟΚ και μάλιστα βγήκε προς τα έξω πως γύρω από αυτόν θα κτιστεί η ομάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης θέλει να απαλλάξει την ομάδα από την επιρροή που έχουν πάνω της αυτές οι συμπεριφορές, και με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί να… κόψει τη φόρα σε όσους πιστεύουν ότι μπορούν να ανακόψουν την πορεία της προς το μέλλον.

 

Εκτός λίστας και… ομάδας ο Κάτσε

 

Μεταγραφικά, η ανακοίνωση της ευρωπαϊκής λίστας για τους αγώνες με την Ντιναμό Τιφλίδας έκρυβε μία μεγάλη έκπληξη. Εκτός έμεινε το όνομα του Έργκους Κάτσε, κάτι που σημαίνει ότι ο ΒλάντανΊβιτς δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του διεθνούς Αλβανού, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο παίκτης βρίσκεται ένα βήμα πριν από την παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού.Ο 23χρονος χαφ αγωνίστηκε στο Euro της Γαλλίας και έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κυρίως ιταλικών ομάδων. Οι απαιτήσεις του ΠΑΟΚ κυμαίνονται στο ένα με ενάμισι εκατ. ευρώ, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως υπάρχει ήδη πρόταση στα γραφεία του συλλόγου.

Στη λίστα προστέθηκε το όνομα του Βαρέλα, ο οποίος αποκτήθηκε πρόσφατα από τη Στεάουα Βουκουρεστίου. Όπως έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες, ο «δικέφαλος του Βορρά» αναζητά έναν επιθετικό που θα αποκτηθεί στη λογική να υπάρχει μια καλή και ποιοτική λύση πίσω από τον Στέφανο Αθανασιάδη και θα συνεχίσει να τον ψάχνει με υπομονή. Δύσκολα όμως θα καταφέρει η διοίκηση να τον αποκτήσει εντός των προθεσμιών, ώστε να τον δηλώσει ως ένθετο στην ευρωπαϊκή της λίστα.

Η περίπτωση που βρίσκεται αρκετά ψηλά στη μεταγραφική λίστα είναι του 34χρονου Ρόμπερτ Βίτεκ, που δεν θα συνεχίσει στη Σλόβαν Μπρατισλάβας, όπου αγωνίστηκε από το 2013 και μετά. Την περυσινή σεζόν έκανε 24 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Σλοβακίας, τις οποίες συνδύασε με 10 γκολ και πέντε ασίστ, πέντε στο Κύπελλο με ένα γκολ και πέντε στα προκριματικά του EuropaLeague με επτά γκολ.

 

Ο Ρανιέρι… πληρώνει τον «Δικέφαλο του Βορρά»

 

Καλοκαιρινό… δώρο ετοιμάζεται να κάνει ο ΚλαούντιοΡανιέρι στον Ιβάν Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ, καθώς η Λέστερ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του ΛούκαςΠέρεθ από την Ντεπορτίβο Λα Κορούνια.Ο ΠΑΟΚ έχει διατηρήσει ένα ικανό ποσοστό των δικαιωμάτων του παίκτη και σύμφωνα με τους πρώτους υπολογισμούς, ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα βάλει στο ταμείο του πάνω από πέντε εκατ. ευρώ.

Η αγγλική ομάδα βρίσκεται πολύ κοντά στην ολοκλήρωση του «deal», το οποίο αναμένεται να κλείσει μέσα στην εβδομάδα. Το ποσό της μεταγραφής για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ θα ξεπεράσει στα 14 εκατ. ευρώ περίπου και ο 27χρονος επιθετικός θα τετραπλασιάσει τις απολαβές του. Το ποσό που θα εισπράξει ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αυξηθεί, καθώς στη συμφωνία περιλαμβάνονται και μπόνους, τα οποία επίσης μοιράζονται αναλογικά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα