Ο Καρέλης επιλέγει τον επόμενο σταθμό του

Η Παλέρμο άνοιξε το χορό και αναμένεται το αμέσως επόμενο διάστημα να ακολουθήσει η Γκενκ. Ο Νίκος Καρέλης καλείται να επιλέξει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του, «ενισχύοντας» το «ματωμένο» ταμείο του Παναθηναϊκού, ο οποίος αναζητεί ήδη τον αντικαταστάτη του Έλληνα επιθετικού.

Την πρώτη κρούση για τον Νίκο Καρέλη έκανε η Παλέρμο, η οποία προσφέρει 3 εκατ. ευρώ στον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» περιμένουν το αμέσως επόμενο διάστημα κίνηση και από την Γκενκ, η οποία στην τελευταία επαφή που είχαν οι παράγοντες των δύο ομάδων δεσμεύτηκε πως θα απαντήσει μέχρι τα μέσα της εβδομάδας.

Πρόθεση των «πράσινων» είναι να μπει ποσοστό μεταπώλησης που φτάνει το 15 με 20% και ρήτρα επιστροφής του παίκτη στο μέλλον για άλλη ελληνική ομάδα. Η Παλέρμο δεν έχει απαντήσει στο αίτημα του ποσοστού και όλα δείχνουν πως θα υπάρξουν εξελίξεις τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου.

Για παν ενδεχόμενο στον Παναθηναϊκό κινούνται ήδη για τον αντικαταστάτη του Νίκου Καρέλη, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως ψηλά στη σχετική λίστα είναι ο Βενεζουελάνος επιθετικός της Τορίνο, Ζοζέφ Μαρτίνες, και ένας ακόμη πιο έμπειρος Ιταλός φορ. Παράλληλα, οι «πράσινοι» κινούνται και για έναν δημιουργικό μέσο και όλα δείχνουν ότι η συγκεκριμένη περίπτωση θα έχει προχωρήσει το αργότερο μέχρι την Τετάρτη.

Την ίδια στιγμή, τα τυπικά απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Ολιβιέ Μπουμάλ, ο οποίος αναμένεται μαζί με τον εκπρόσωπό του για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Υπενθυμίζεται πως το συμβόλαιο θα είναι διάρκειας 2,5 ετών και θα φτάσει τις 500.000€ (300.000 ευρώ σε δόσεις, συν 250 ακόμη, ως χορηγική συμφωνία).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα