Ο Καραγκιόζης, η πατσαβούρα και το χαρτζηλίκι…

Έντονη λογομαχία είχαν στο περιθώριο της εκδίκασης της υπόθεσης του Ολυμπιακού από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ ο αντιπρόεδρος των «ερυθρόλευκων» Σάββας Θεοδωρίδης με το γενικό αρχηγό της ΑΕΚ Βασίλη Δημητριάδη.

Οι δύο παλαίμαχοι άσοι και νυν παράγοντες ήρθαν σε φραστική αντιπαράθεση μπροστά στα μάτια των έκπληκτων παρευρισκόμενων στα γραφεία της ΕΠΟ ανταλλάσσοντας βαριές εκφράσεις.

Η… φωτιά άναψε όταν ο Σάββας Θεοδωρίδης απευθύνθηκε στον μάρτυρα της υπόθεσης και β’ παρατηρητή του πρόσφατου ντέρμπι Κυπέλλου Ολυμπιακού – ΑΕΚ Περικλή Λασκαράκη, λέγοντας: «Θα δεις τι θα σε κάνω εγώ μέσα. Είχες και το θράσος να έρθεις εδώ…». Εκείνη τη στιγμή όμως επενέβη ο Βασίλης Δημητριάδης που πήγε για να εκπροσωπήσει την ΑΕΚ σε περίπτωση που κληθεί ως μάρτυρας από την Πειθαρχική Επιτροπή της Ομοσπονδίας, κι ακολούθησε έντονη λογομαχία.

«Για να πει την αλήθεια ήρθε», είπε ο γενικός αρχηγός της Ένωσης και… άναψαν τα αίματα. «Εσύ ξέρεις την δουλειά σου, να κλειδώνεσαι μαζί με τους διαιτητές» είπε ο Θεοδωρίδης στον Δημητριάδη που απάντησε «Κάνε μας τη χάρη». «Άντε, φύγε από εδώ Καραγκιόζη» συνέχισε ο Σάββας Θεοδωρίδης για να του απαντήσει ο Βασίλης Δημητριάδης: «Εσύ να φύγεις πατσαβούρα». «Καλά, άντε να πάρεις το χαρτζιλίκι σου τωρα» ήταν η ανταπάντηση του παράγοντα του Ολυμπιακού.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα