Ο Κεντίρα ανοίγει το δρόμο για Βιδάλ στη Ρεάλ!

Όσοι θεωρούσαν δεδομένη τη μεταγραφή του Αρτούρο Βιδάλ στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσουν, καθώς η εμπλοκή της Ρεάλ Μαδρίτης στην υπόθεση του Χιλιανού, περιπλέκει στο μέγιστο βαθμό την κατάσταση!

Τα τελευταία 24άωρα υπήρξαν επαφές μεταξύ των διοικήσεων της «βασίλισσας» και της «γηραιάς κυρίας», αναφορικά με το ενδιαφέρον των Ιταλών για τον Σάμι Κεντίρα. Ο διεθνής Γερμανός μέσος της Ρεάλ ενδέχεται να αποχωρήσει τον Γενάρη και βρίσκεται μεταξύ Λονδίνου (Άρσεναλ) και Τορίνο (Γιουβέντους). Σύμφωνα με διαρροές από έγκυρη πηγή, στις συζητήσεις που διεξήχθησαν, οι Μαδριλένοι έθεσαν μία νέα διάσταση στο όλο θέμα. Πρότειναν τον Σάμι Κεντίρα ως αντάλλαγμα για την απόκτηση του Αρτούρο Βιδάλ, ο οποίος έχει εκδηλώσει την επιθυμία να αποχωρήσει από τη Γιουβέντους!

Οι Ιταλοί αιφνιδιάστηκαν, αλλά δεν αντέδρασαν σπασμωδικά. Ζήτησαν χρόνο να εξετάσουν τα νέα δεδομένα και βέβαια να μιλήσουν με τον Χιλιανό. Ο τελευταίος φέρεται να έχει συμφωνήσει με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Αυτός είναι και ο λόγος που κράτησε τη συγκεκριμένη στάση απέναντι στη Γιουβέντους. Ωστόσο, η εμπλοκή της Ρεάλ Μαδρίτης ανατρέπει σε όλα τα επίπεδα, τα δεδομένα. Οι επαφές με όλες τις πλευρές συνεχίζονται και δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα να ολοκληρωθεί ένα από τα σημαντικότερα deal της χρονιάς.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα