Ο Κλοπ «κόβει» τις… γυναίκες από το αθλητικό κέντρο!

Τον βλέπετε χαλαρό, να κάνει χαβαλέ στις συνεντεύξεις Τύπου, πνευματώδη, υπέροχο… Όλα αυτά συνθέτουν όντως τον χαρακτήρα του Γιούργκεν Γκλοπ, όμως δεν είναι τα μοναδικά. Ως προπονητής, απαιτεί το μέγιστο της προσπάθειας, πειθαρχία, προσήλωση, αυτοθυσία και… απόσταση από τους πειρασμούς.

Για τον λόγο αυτόν, ανακοίνωσε στους παίκτες του μία σειρά από… προαπαιτούμενα, ώστε να ξεκινήσει η εφαρμογή του «πακέτου σωτηρίας» της Λίβερπουλ. Ένα από τα μέτρα, αφορά την απαγόρευση της παρουσίας των εκπληκτικών συντρόφων των ποδοσφαιριστών, στο αθλητικό κέντρο της ομάδας. Ο Κλοπ διαπίστωσε ότι γίνεται… παρέλαση από πειρασμούς, γεγονός που – εύλογα – αποπροσανατολίζει τη σκέψη των παικτών. «Το Μέλγουντ είναι προπονητικό κέντρο ποδοσφαίρου», τους είπε χαρακτηριστικά, καθιστώντας σαφές πως οτιδήποτε δεν αφορά το ποδόσφαιρο θα πρέπει να μένει εκτός, άρα και τα… μοντέλα – κυρίες.

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός έχει περιορίσει κατά πολύ τον ελεύθερο χρόνο και τα ρεπό των παικτών του, που πλέον είναι υποχρεωμένοι να περνούν αρκετές ώρες στο «Μέλγουντ» για να βελτιωθούν ατομικά και σαν ομάδα. Ενδεικτικό είναι πως μετά τη διακοπή των εθνικών ομάδων και την πρώτη μέρα μετά την επιστροφή όλων των διεθνών στη βάση τους, υπήρξε τριπλή προπόνηση μέσα σε μια μέρα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα