Ο Κουρουμπλής καλεί το ΠΑΣΟΚ σε μέτωπο με τον ΣΥΡΙΖΑ

«Όσοι πιστεύουν ότι αυτά που είπε με το άρθρο του ο Κώστας Λαλιώτης δεν τους αφορούν πλανώνται πλάνην οικτράν» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Ο Λαλιώτης, πρόσθεσε ο κ. Κουρουμπλής, έστειλε το μήνυμα και είναι ξεκάθαρο: «Δεν μπορεί η παράταξη που ίδρυσε ο Ανδρέας Παπανδρέου να γίνει δεκανίκι της πιο σκληρής νεοφιλελεύθερης πολιτικής του κ. ΜητσοτάκηΗ μόνη επιλογή της πρέπει να είναι ένα μεγάλο ριζοσπαστικό αντινεοφιλελεύθερο μέτωπο σε συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ».

Αυτό το καταλαβαίνει κάθε πολίτης που πίστεψε στην «Αλλαγή» του ’81 και κάθε στέλεχος που υπηρέτησε δίπλα στον Ανδρέα» σημείωσε ο κ. Κουρουμπλής.

Σημειώνεται, πως στο άρθρο – πραγματικό «ποταμό» που δημοσιεύτηκε αποκλειστικά στο ΤheCaller με τίτλο «ΑΝΔΡΕΑΣ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: Ένας Ηγέτης από το Μέλλον ….αρνητικά στερεότυπα και αλήθειες» ο Κώστας Λαλιώτης με αδιάσειστα – όπως αναφέρει – στοιχεία, αριθμούς και ντοκουμέντα (κάποια από τα οποία δεν είχαν «φωτιστεί» μέχρι στιγμής), αφενός αποδομεί ένα προς ένα τα αρνητικά στερεότυπα που έχουν αναπαραχθεί κατά καιρούς για τον Ανδρέα Παπανδρέου και αφετέρου στοιχειοθετεί τις αλήθειες του έργου του. Πρόκειται για ένα άρθρο μείζονος σημασίας και ιστορικής αξίας από ένα κομβικό πρόσωπο στην μεταπολιτευτική ιστορία του τόπου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα