Ο Κούγιας εκτός γηπέδων για δύο μήνες!

Φτηνά τη γλίτωσε ο Αλέξης Κούγιας. Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ που βρισκόταν εντός αγωνιστικού χώρου στον αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟΚ, καθώς είχε δηλωθεί ως μεταφραστής, τιμωρήθηκε μόνο με στέρηση εισόδου δύο μηνών στα γήπεδα για το φτύσιμο στον Ελ Καντουρί του ΠΑΟΚ.

Μένει να δούμε αν θα αντέξει στα εντός έδρας παιχνίδια της ΑΕΛ να μείνει στο… σπίτι του ή αν θα ψάξει κάποιο νομικό επιχείρημα για να πλησιάσει στο γήπεδο. Διαβάστε τις αποφάσεις της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής:

Α) ΠΑΕ ΑΕΛ, Α. Κούγιας: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας». Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του κ. Α. Κούγια: επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΛ συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Α. Κούγια : α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, C. Bacci: «Βάσει των αναφερομένων στο από 30/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), και στην από 30/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά του κ. C. Bacci: επιβάλλει στην Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ. Επίσης επιβάλλει στον κ. Cristiano Bacci α) την ποινή της απαγορεύσεως της εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους, για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και β) τη χρηματική ποινή των δέκα χιλιάδων ευρώ.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα