Ο Κωνσταντίνος Ζωντανός νέος πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ

Κατά τη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014 – μετά την εκλογή από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Μετόχου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε., του κ. Κωνσταντίνου Ζωντανού, ως νέου μέλους Δ.Σ. – το Διοικητικό Συμβούλιο της – κατά 100% θυγατρικής της ΔΕΗ Α.Ε. – Εταιρίας «Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας Α.Ε. (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.)» συγκροτήθηκε σε Σώμα ως ακολούθως:

–              Ζωντανός Κωνσταντίνος του Θεοδώρου, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ως Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου και Διευθύνων Σύμβουλος,

–              Ζακολίκος Χρήστος του Παυσανία, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, ως Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου,

–   Μασούρας Κωνσταντίνος του Θεοφάνη, εκπρόσωπος των εργαζομένων,

–              Μιχαλόπουλος Σαράντης του Βασιλείου, Μηχανολόγος-Ηλεκτρολόγος Μηχανικός,

–              Παπαδόγγονα Σταματίνα του Γρηγορίου, Δημόσιος Υπάλληλος,

–              Φράγκος Κωνσταντίνος του Ευαγγέλου, Μηχανολόγος Μηχανικός,

–              Χάλαρης Γεώργιος του Αντωνίου, Ηλεκτρολόγος,

ως μέλη.

Μετά από τον ορισμό του, ο νέος Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. κ. Ζωντανός Κωνσταντίνος δήλωσε τα ακόλουθα:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Γεώργιο Κόλλια για τη σημαντική συνεισφορά του στην εδραίωση του ρόλου του ΔΕΔΔΗΕ ως ενός σημαντικού θεσμικού παράγοντα στην αγορά ηλεκτρικής ενέργειας της χώρας μας. Ευχαριστώ επίσης τον Μέτοχο, τη ΔΕΗ Α.Ε., για την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπό μου και δεσμεύομαι ότι θα καταβάλλω κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξέλιξη του ΔΕΔΔΗΕ σε μία σύγχρονη Εταιρία, η οποία θα παρέχει υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελεί σταθερό πυλώνα ανάπτυξης για το σύνολο της ελληνικής οικονομίας».

Σημειώνεται ότι η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε. λήγει στις 29.3.2015.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα