«Ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να διασωθεί με λάσπη και χυδαιότητες»

Με τα «paradise papers» ασχολήθηκε στην αρχή της ομιλίας του στο 4ο προσυνέδριο της Νέας Δημοκρατίας ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης απάντησε στις επιθέσεις που δέχεται από την κυβέρνηση, λέγοντας: «Τους καλώ να σηκώσουν τα μάτια και αν θέλουν να χτυπήσουν κάποιον να χτυπήσουν εμένα και όχι τη γυναίκα μου».

Ο πρόεδρος της ΝΔ χρησιμοποιώντας μια φράση του σπουδαίου Κρητικού λογοτέχνη, Νίκου Καζαντζάκη, χαρακτήρισε τις επιθέσεις στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι «διπλή ανανδρία» λέγοντας ότι «ο Καζαντζάκης είχε πει μια σοφή κουβέντα. Το ψέμα είναι ανανδρία. Το να επιτίθεται κανείς με ψέματα και υπονοούμενα σε μια γυναίκα που δεν έχει δώσει δικαιώματα, και προσπαθεί να διακριθεί στον ιδιωτικό τομέα είναι διπλή ανανδρία».

Οκ. Μητσοτάκης, αναφερόμενος στον πρωθυπουργό, σημείωσε ακόμα ότι «δεν είναι ντροπή να χάνει κάποιος εκλογές. Εκλογές έχουν χάσει πιο ικανοί πρωθυπουργοί από τον κ. Τσίπρα. Ντροπή είναι να προσπαθεί να διασωθεί κάποιος με λάσπη και χυδαιότητες χρησιμοποιώντας ένα παρακράτος για να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα