Ο Λεβέντης ξιφούλκησε κατά του Τσίπρα: Δεν έχει πει μια σοβαρή κουβέντα, έπρεπε να παραιτηθεί

Ο Βασίλης Λεβέντης ξιφούλκησε κατά του Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι δεν έχει πει ούτε μια σοβαρή κουβέντα από το 2015, όταν και ανέλαβε την εξουσία, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να τον στηρίξει. 

“Ο Τσίπρας θα έπρεπε να παραιτηθεί γιατί υποσχέθηκε κούρεμα χρέους.Κάθε φορά θα τον συγχωρούμε;” είπε μεταξύ άλλων που τόνισε πως “δεν υπήρχε καμία περίπτωση να στηρίξω την κυβέρνηση”

“Ο Κάστρο ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα, όπως και ο Ανδρέας Παπανδρέου αλλά με τα ρουσφέτια πτώχευσε την χώρα”

“Το ήξερε και ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Λεβέντης, ο οποίος σχολίασε τόσο το ταξίδι του πρωθυπουργού στην Κούβα όσο και τη δημόσια αντιπαράθεση για τον Φιντέλ Κάστρο.«Αν έχει αυτόν (Κάστρο) σύμβολο ο Τσίπρας τότε η Ελλάδα κακώς που τον έχει στην Βουλή.Ο Κάστρο ήταν μια χαρισματική προσωπικότητα αλλά και δικτάτορας.Χαρισματικός όμως ήταν και ο Ανδρέας Παπανδρέου αλλά με τα ρουσφέτια πτώχευσε την χώρα» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης.

“H απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις είναι ο εξοπλισμός των ενόπλων δυνάμεων και ας πεινάσουμε”

Ερωτηθείς για την επιθετική ρητορική της Τουρκίας, ο κ.Λεβέντης αφού υποστήριξε ότι «οι Τούρκοι εκ του ασφαλούς μας χορεύουν στο ταψί», υποστήριξε πως «η απάντηση στις τουρκικές προκλήσεις είναι ο εξοπλισμός των ενόπλων δυνάμεων και ας πεινάσουμε».

Για τις καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις

Όσον αφορά τις καταγγελίες του ΚΚΕ για τηλεφωνικές παρακολουθήσεις, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων είπε ότι πρέπει να επιληφθεί η Δικαιοσύνη για τις εν λόγω καταγγελίες, αν και σημείωσε πως το ΚΚΕ είναι μυγιάγγιχτο και μπορεί να λέει και υπερβολές.

“Τις επόμενες εβδομάδες θα φτάσουμε στο 7%”

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, ο κ.Λεβέντης είπε ότι το ποσοστό της Ένωσης Κεντρώων δεν είναι 3% αλλά 4,1%, επισημαίνοντας ότι «εμείς έχουμε μια αντοχή και τις επόμενες εβδομάδες θα φτάσουμε στο 7%».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα