Ο Λεβαδειακός… διέλυσε τον Αιγινιακό (5-0)

Πατώντας… γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεβαδειακός ισοπέδωσε τον Αιγινιακό και κέρδισε τους πρώτους βαθμούς του στη φάση των ομίλων του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Γάλλος κόουτς των Βοιωτών μπορεί να ανακάτεψε αρκετά την… τράπουλα, δίνοντας ρεπό στους περισσότερους βασικούς, όμως η απουσία τους δεν φάνηκε απέναντι σε έναν αντίπαλο που έδειχνε δύο επίπεδα πιο κάτω.

Το σκορ άνοιξε ο Νουάνκο με κεφαλιά στο 39’ για το 1-0. Στο ξεκίνημα του β’ μέρους, οι Βοιωτοί πέτυχαν και δεύτερο γκολ με τον Καψάσκη (47′), ενώ ο ίδιος παίκτης στο 58′ έκανε και το 3-0 με ωραίο πλασέ, βγαίνοντας στην πλάτη της άμυνας και νικώντας τον Τόλιο. Στο 68′, ο Μπελγκαζουανί ανέβασε και άλλο την διαφορά, εν συνεχεία ο Καραγκιόζης πήρε την θέση του Τόλιου στο τέρμα και ήταν αυτός που δέχτηκε το πέμπτο γκολ από τον Νίκα στο 75′ και ενώ ο σκόρερ είχε περάσει λίγο πριν στο ματς.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Δασκαλάκης, Καραχάλιος, Μανώλας, Φαβάρο, Αντιλέχου, Νουάνκο, Καλτσάς (74′ Νίκας), Καθάριος, Καψάσκης (69′ Ιωαννίδης), Βασιλείου, Γακουμάκης (55′ Μπελγκαζουανί).

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κ. Νικολαΐδης): Τόλιος (71′ Καραγκιόζης), Γιαζιτζόγλου, Βλάχος, Λιόλιος, Τοπαλίδης, Πολύζος, Γκατζολάρι (62′ Στάικος), Ζούρκος (56′ Ντόφος), Δωματάς, Σοφιάνης, Παπαδόπουλος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα