Ο Λιάγκας «στόλισε» κανονικότατα τον Γρηγόρη που τον αποκάλεσε κότα (βίντεο)

 

Στην πρεμιέρα της βραδινής εκπομπής «Late Night show» στον ΑΝΤ1, ο Γιώργος Λιάγκας είχε πετάξει τις σπόντες του κατά του Γρηγόρη Αρναούτογλου, αποκαλώντας τον «Φιλιππινέζο του ΑΝΤ1» και εκείνος είχε απαντήσει μέσω της ραδιοφωνικής εκπομπής στο Sfera , χαρακτηρίζοντάς τον «κότα»!

Με αφορμή αυτό τον χαρακτηρισμό του Γρηγόρη, ο Γιώργος Λιάγκας χθες το βράδυ ανταπάντησε στα όσα είπε ο συνάδελφός του για εκείνον και μάλιστα το έκανε με τον δικό του τρόπο.

«Καλώς ήρθατε στο Late Night με τον Γιώργο Λιάγκα! Late Night, προσέξτε! Δηλαδή, αργά! Δηλαδή, δεν ξυπνάμε με τις κότες… Μα τι έχω πάθει και μιλάω σήμερα για κότες; Κάποιος θα τις μελετάει…
Είμαστε το μόνο show της ελληνικής τηλεόρασης που μπορεί να απαντήσει στο αιώνιο ερώτημα, αν η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα! Αφιερωμένο…» είπε στην έναρξη της εκπομπής ο Γιώργος Λιάγκας και έβαλε μία μάσκα – ένα κεφάλι κότας – και αμέσως προβλήθηκε ένα απολαυστικό βίντεο, όπου ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και ο Θανάσης Πασσάς κάνουν μία εκπομπή άλα Τάκη Τσουκαλά , όπου παίρνουν τηλέφωνο μόνο οι φίλοι του Αρναούτογλου για να του συμπαρασταθούν!

Μετά το βίντεο, όλη η ομάδα της βραδινής εκπομπής αναφέρθηκε στην κόντρα του Λιάγκα με τον Αρναούτογλου!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα