Ο Μαρινάκης σκέφτηκε να ζητήσει την εξαίρεση του ανακριτή Ανδρεάδη!

Την εξαίρεση του ειδικού ανακριτή διαφθοράς, Γιώργου Ανδρεάδη σκέφτηκε να αιτηθεί, σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, ενόψει της απολογίας του για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο. Τελικά, αποφασίστηκε να μην προχωρήσει στη συγκεκριμένη ενέργεια και να απολογηθεί κανονικά, όπως έχει οριστεί.

Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» έχει κληθεί να απολογηθεί ενώπιον του ανακριτή την Πέμπτη (18/6). Σύμφωνα με ρεπορτάζ που κυκλοφόρησε αργά το βράδυ της Τρίτης (16/6), η πλευρά του Βαγγέλη Μαρινάκη θεωρούσε προκατειλημμένο εις βάρος της τον ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη και για τον λόγο αυτό έπεσε η ιδέα στο τραπέζι να απεμπλοκεί από την υπόθεση.

Εφόσον οι δικηγόροι του Βαγγέλη Μαρινάκη προέβαιναν στη συγκεκριμένη ενέργεια, θα έπρεπε να αποφανθεί το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών και να εξέδιδε την απόφασή του δίχως χρονοτριβή, σε κάθε περίπτωση πριν την ώρα που έχει οριστεί η απολογία του Βαγγέλη Μαρινάκη.

Τελικά, και πάντα σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το νομικό επιτελείο του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν θα καταθέσει αίτηση εξαίρεσης του Γιώργου Ανδρεάδη και θα απολογηθεί ενώπιόν του ως έχει οριστεί την Πέμπτη (18/6).

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα