Ο Μαυρίας διάλεξε… Παναθηναϊκό!

Ένα πολύ σημαντικό παρασκήνιο διέρρευσε από τη μεταγραφή του Χάρη Μαυρία στον Παναθηναϊκό!

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές μέσα από τη Σάντερλαντ, η προσφορά του ΠΑΟΚ και της Σέλτικ για τον Χάρη Μαυρία, ήταν κατά πολύ ανώτερη από εκείνη του Παναθηναϊκού! Τόσο προς την ομάδα του, όσο και προς τον ίδιο. Προς τιμήν της, η διοίκηση της Σάντερλαντ επέτρεψε στον διεθνή Έλληνα ποδοσφαιριστή να αποφασίσει ο ίδιος για την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Η επιλογή του ήταν να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Την ομάδα που αναδείχθηκε και ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά. Η απόφαση του Μαυρία είναι γνωστή στους ανθρώπους του «τριφυλλιού», οι οποίοι κυριολεκτικά έχουν ενθουσιαστεί με την αγάπη που επέδειξε ο 20χρονος παίκτης για το «τριφύλλι» και προσανατολίζονται ακόμη και στην αγορά των δικαιωμάτων του το καλοκαίρι.

Στην Αγγλία ενισχύουν το συγκεκριμένο σενάριο, υποστηρίζοντας πως είναι εξαιρετικό δύσκολο να επιστρέψει ο Μαυρίας στη Σάντερλαντ, παρότι δεν έχει προβλεφθεί ρήτρας αγοράς στο συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» τον απέκτησαν ως δανεικό μέχρι το καλοκαίρι, αλλά όπως φαίνεται, η προοπτική του πιο… μόνιμου επαναπατρισμού έχει μπει για τα καλά στο πρόγραμμα και των τριών εμπλεκόμενων πλευρών.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα