Ο Μαυροπάνος στην Άρσεναλ γεμίζει τα ταμεία του ΠΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος βρίσκεται στην Αγγλία για λογαριασμό της Άρσεναλ και χθες πέρασε το πρώτο στάδιο των ιατρικών εξετάσεων.

Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή, ο ΠΑΣ Γιάννινα θα λύσει άμεσα τα οικονομικά προβλήματά του, αφού αναμένεται να φέρει στα ταμεία της ομάδας πάνω από 2.000.000 ευρώ καθαρά.

Μαζί με τον 20χρονο αμυντικό (11/12/1997) είναι άνθρωπος της ομάδας των Ιωαννίνων και ένας δικηγόρος, έτσι ώστε να… επισπευσθούν οι διαδικασίες και να μην υπάρξει κωλυσιεργία. Ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος (έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2019), αναμένεται να υπογράψει συμβόλαιο στους κανονιέρηδες μέχρι αύριο.

Ο Μαυροπάνος ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες του Απόλλωνα Σμύρνης, με τους ανθρώπους της “ελαφράς ταξιαρχίας” να παρακολουθούν τις εξελίξεις καθώς δικαιούνται ένα σεβαστό χρηματικό ποσό ως τροφεία από την ενδεχόμενη μεταγραφή του παίκτη. Μπορεί να ξεπεράσει ακόμα και τις 350.000 ευρώ, αν η μεταγραφή κλείσει κοντά στα 2.500.000 ευρώ. Όπως και να έχει ο Απόλλωνας θα βγει κερδισμένος. Ακόμα κι αν χαλάσει (κάτι που μοιάζει δύσκολο) η μεταγραφή στην Άρσεναλ, ο Μαυροπάνος, σύμφωνα με το περιβάλλον του παίκτη, είναι κοντά στον Ολυμπιακό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα