Ο Μελισσανίδης «έκοψε το βήχα» στον Βράνιες

Οριστικό τέλος στα όνειρα μετεγγραφής του Όγκνιεν Βράνιες έθεσε, πρόσωπο με πρόσωπο, ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Το αγαπημένο παιδί του «τίγρη» προκάλεσε με την απαίτηση για μετεγγραφή στην Άντερλεχτ και (ως μέσο πίεσης) την απουσία του από την προπόνηση – αναστάτωση στην ΑΕΚ και – εκνευρισμό στον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ.

Ο οποίος, παρουσία του Νίκου Λυμπερόπουλου, συνάντησε τον Βόσνιο και του «έκοψε το βήχα». Του ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται η Ένωση να αποδεχτεί πρόταση μετεγγραφής του. Ανεξάρτητα από το ύψος της προσφοράς. Του τόνισε πως το θέμα της ενδεχόμενης αποχώρησης τελειώνει οριστικά. Πως είναι υποχρεωμένος να συγκεντρωθεί στις υποχρεώσεις των «κιτρινόμαυρων» και να σταματήσει να σκέφτεται μόνο τα λεφτά.

Η συμπεριφορά του Βράνιες κρίνεται αντιεπαγγελματική και προσβλητική για την ομάδα που απέναντι του είναι απόλυτα εντάξει. Γι’ αυτό και η η ΠΑΕ θα εξετάσει με ποιό τρόπο θα αντιμετωπίσει το πειθαρχικό παράπτωμα του σκληροτράχηλου αμυντικού. Ο οποίος, όπως του έγινε σαφές, από αύριο (Πέμπτη 18/1) θα πρέπει να είναι κανονικά στα Σπάτα, για τις προπονήσεις, όπως και οι συμπαίκτες του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα