Ο Μελισσανίδης θα δημιουργούσε τη σύρραξη;!

Από τη μέρα που η ΕΕΑ αποφάνθηκε ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι εν τοις πράγμασι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ (με αποτέλεσμα να μην συμπεριλαμβάνεται η ομάδα στα κουπόνια του ΟΠΑΠ), ο πρόεδρος της Aegean δεν έχει κανένα λόγο να μην εκπροσωπεί την Ένωση όποτε αυτός επιθυμεί.

Στην… παραλίγο συνάντηση των 16 εκπροσώπων των ΠΑΕ της Super League με τη FIFA στα γραφεία της ΕΠΟ, θα έδινε το παρόν ο Δημήτρης Μελισσανίδης και σύμφωνα με πληροφορίες μέσα από το Γουδή, αυτός ήταν ο λόγος που ο Γιώργος Γκιρτζίκης αποφάσισε να τη ματαιώσει, για να αποφευχθεί «σύρραξη» την οποία θα προκαλούσε ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ με αφορμή τον πίνακα των διαιτητών.

Η… σύρραξη αποφεύχθηκε, αλλά ο πίνακας διαιτητών δεν φαίνεται να αλλάζει (η ΕΠΟ υποχώρησε μόνο για την Επιτροπή Δεοντολογίας) κι αν ο Σταύρος Κοντονής επιτρέψει την έναρξη του πρωταθλήματος, έχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ΑΕΚ,  ο ΠΑΟ και ο ΠΑΟΚ θα δεχθούν να κατέβουν στο πρωτάθλημα.

Πάντως, να σημειωθεί πως ακόμη κι αν ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τον συγκεκριμένο πίνακα, θα προλάβουν να διεξαχθούν μόλις τρεις αγωνιστικές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα