“Ο Μητσοτάκης επενδύει σε σενάρια οξύτητας και αποσταθεροποίησης”

Βολές στον Κυριάκο Μητσοτάκη εκτόξευσε ο Δημήτρης Παπαδημούλης αναφερόμενος στις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου της Ν.Δ. στο Politico για την τρομοκρατία, οι οποίες προκάλεσαν έντονες επικρίσεις για ταύτιση με την Χρυσή Αυγή.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναγκάστηκε σε αναδίπλωση για την Χρυσή Αυγή” τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι επενδύει σε σενάρια οξύτητας και αποσταθεροποίησης.

«Ο αρχηγός της ΝΔ αναγκάστηκε – μετά από πίεση – σε αναδίπλωση στο θέμα της Χρυσής Αυγής» τόνισε μιλώντας στο Κόκκινο ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στις πρόσφατες δηλώσεις του κ.Μητσοτάκη στο Politico για την τρομοκρατία, οι οποίες προκάλεσαν έντονες επικρίσεις για ταύτιση με την Χρυσή Αυγή.

“Με αυτά που είπε ξεπέρασε από τα δεξιά ακόμα και τον Σαμαρά”

«Θλίβομαι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρειάστηκε τεράστια πίεση για να πει ότι η Χρυσή Αυγή είναι εγκληματική οργάνωση.
Με αυτά που είπε ξεπέρασε από τα δεξιά ακόμα και τον Σαμαρά» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος χαρακτήρισε τις δηλώσεις Μητσοτάκη στο Politico ανιστόρητες και υπονομευτικές.

«Αυτά που είπε στο Politico τα είπε πάρα πολύ συνειδητά για να κερδίσει ακόμα περισσότερες ακροδεξιές ψήφους στην κάλπη της Νέας Δημοκρατίας, δεν του φτάνουν αυτές που του μαζεύουν Γεωργιάδης, Βορίδης και λοιποί.
Αλλά είναι τέτοια η ιστορική μνήμη στην Ελλάδα για τους νεκρούς, τα θύματα, τις εκδηλώσεις βίας και τρομοκρατίας από την πλευρά της άκρας δεξιάς που αυτό το πράγμα δημιούργησε δυσβάσταχτο κόστος και ανάγκασε τον Κυριάκο Μητσοτάκη σε αυτή την αναδίπλωση» είπε ο κ.Παπαδημούλης.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα