Ο μισός μένει πίσω!

 

Επιβεβαιώθηκε σε ολοκληρωτικό ποσοστό το χθεσινό μας ρεπορτάζ, καθώς ο Πάουλο Μπέντο άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Αστάνα τρεις βασικότατους ποδοσφαιριστές του, τον Κώστα Φορτούνη, τον Λούκα Μιλιβόγεβιτς και τον Μανουέλ Ντα Κόστα.

Σε συνδυασμό με τις απουσίες των Μάριν, Σιόβα (ένιωσαν ενοχλήσεις) Πάρντο, Πασιένσια, Μανιάτη και Ζντιέλαρ (εκτός ευρωπαϊκής λίστας) και του ανέτοιμου Ντα Λα Μπέγια, η αποστολή φαντάζει ελαφρώς… άδεια! Συγκεκριμένα, στην Αστάνα για το ματς της Πέμπτης θα ταξιδέψουν οι: Καπίνο Λεάλι, Ανδρούτσος, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καμπιάσο, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντομίνγκες, Ελαμπντελαουΐ, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Ιντέγε, Μανθάτης, Μάρτινς, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά, Τσιμίκας, Βιάνα, Βούρος.

Οι απουσίες είναι πολλές και είναι μάλλον απίθανο να προβλέψει κανείς την ενδεκάδα, ωστόσο πιο πιθανό σχήμα είναι το 4-2-3-1 με τους Λεάλι, Μποτία, Βιάνα, Ελαμπντελαουί, Ρέτσο, Καμπιάσο, Μάρτινς, Ελιονούσι, Ντομίνγκες, Σεμπά και Καρντόσο.

Ο αντίπαλος σίγουρα δεν αποτελεί φόβητρο και πρόκειται για μία από τις ασθενέστερες ομάδες του θεσμού, αλλά ο όμιλος είναι ακόμη «ανοιχτός», το γήπεδο έχει συνθετικό χλοοτάπητα, το ταξίδι είναι μακρινό και επίπονο και πρέπει να δοθεί η δέουσα προσοχή για να έρθει η νίκη χωρίς να υπάρξουν τραυματισμοί, γεγονός που δεν μπορεί να δώσει το χαρακτήρα της αγγαρείας στο ματς, παρά το ότι ακολουθεί το σούπερ ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα