Ο Μουρίνιο… διώχνει τον Γκιγκς από τη Μάντσεστερ

Την απόφασή του να αποχωρήσει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αν αναλάβει τα ηνία της τεχνικής ηγεσίας ο Ζοσέ Μουρίνιο διεμήνυσε ο Ράιαν Γκιγκς, ανεβάζοντας ακόμη περισσότερο το θερμόμετρο στους «κόκκινους διάβολους» και προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερες αντιδράσεις εναντίον του Πορτογάλου.

Ο Γκιγκς βρίσκεται από το 1992 στην ομάδα του Μάντσεστερ και έχει προσφέρει όσα κανένας άλλος. Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον επιμένει πως ο Ουαλός διαθέτει όλα τα στοιχεία για να διαδεχθεί τον Λουίς Φαν Γκάαλ στον πάγκο, πιέζοντας τη διοίκηση να καταλήξει στη συγκεκριμένη απόφαση, μετά τα αποτυχημένα πειράματα των Ντέιβιντ Μόγιες και του Ολλανδού κόουτς.

Ο Γκιγκς πιστεύει πως έφτασε η ώρα να δουλέψει ως πρώτος κόουτς. Αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιλέξει τον Ζοσέ Μουρίνιο, εκείνος θα παραιτηθεί και θα επιδιώξει να χαράξει τη δική του διαδρομή.

Ισχυρός σύμμαχος στο πλευρό του Ουαλού, είναι η αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό του και η καθολική αποδοχή που τυγχάνει, ενώ άπαντες τον θεωρούν ηγετική φυσιογνωμία μέσα στα αποδυτήρια.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα