Ο Μπερλουσκόνι θέλει τον Φαλκάο στη Μίλαν!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι δήλωσε πως του χρόνου η Μίλαν θα είναι μία διαφορετική ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει στο ιταλικό πρωτάθλημα και δείχνει να το εννοεί, βάζοντας στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Κολομβιανό επιθετικό, Ρανταμέλ Φαλκάο!

Η ομάδα του Μιλάνου απέτυχε παταγωδώς την προηγούμενη περίοδο, γεγονός που ενεργοποίησε τον εγωισμό του μεγαλομετόχου Σίλβιο Μπερλουσκόνι. Ο άλλοτε Πρωθυπουργός της Ιταλίας, εμφανίζεται αποφασισμένος να δημιουργήσει μία νέα ισχυρή Μίλαν, σε όλα τα επίπεδα και πολύ περισσότερο στο αγωνιστικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη γειτονική χώρα, ο Μάριο Μπαλοτέλι θα παραχωρηθεί και με τα χρήματα που θα μπουν στο ταμείο, συν όσα χρειαστούν ακόμη, θα γίνει κίνηση για τον επιθετικό της Μονακό, Ρανταμέλ Φαλκάο, ο οποίος έμεινε εκτός Μουντιάλ λόγω τραυματισμού. Η διοίκηση των «ροσονέρι» διαθέτει ένα ισχυρό όπλο στη φαρέτρα της, καθώς ο Αντριάνο Γκαλιάνι συνδέεται με στενή φιλία με τον ατζέντη του Φαλκάο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν ήδη γίνει οι πρώτες επαφές και η αντίδραση του παίκτη, αλλά και των επιτελών της Μονακό, είναι προς θετική κατεύθυνση. Εξελίξεις αναμένονται σύντομα…

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα