Ο Μπόμπι Τσάρλτον στο στόχαστρο του Ρούνεϊ!

Αντιμέτωπος με μία μεγάλη προσωπική πρόκληση βρίσκεται ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Εθνικής Αγγλίας, Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος βρίσκεται μόλις 8 γκολ πίσω από τον μεγάλο Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, στον πίνακα των σκόρερ των «λιονταριών»!

Ο Ρούνεϊ έχει πετύχει 41 τέρματα, σε 97 παιχνίδια με την Εθνική Αγγλίας και έχει βάλει στόχο να ξεπεράσει τον άλλοτε σπουδαίο άσο του βρετανικού ποδοσφαίρου, γράφοντας το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία του αθλήματος. Η Αγγλία αντιμετωπίζει για τα προκριματικά του EURO 2016 το Σαν Μαρίνο και την Εσθονία, δύο παιχνίδια θεωρητικά εύκολα, στα οποία ο διεθνής «μπέμπης» πιστεύει ότι θα του δοθεί ευκαιρία να ξεπεράσει τον Σερ Μπόμπι Τσάρλτον, ή έστω να τον πλησιάσει.

Ανάμεσα στον Ρούνεϊ και τον Τσάρλτον, βρίσκεται ο Τζίμι Γκρέιβς, ο οποίος έχει σημειώσει 44 τέρματα, σε μόλις 57 συμμετοχές με τη φανέλα των «λιονταριών», στο διάστημα από το 1959 έως το 1967. Ο ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων» είναι πολύ πιθανό να ξεπεράσει τον Γκρέιβς και να βάλει πλώρη στα επόμενα ματς, για την επίδοση του Σερ Μπόμπι Τσάρλτον.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα