Ο Νίκος Παπανδρέου δίνει «γραμμή» στους Παπανδρεϊκούς για την εκλογή αρχηγού

“Γραμμή» στους Παπανδρεϊκούς για την εκλογή αρχηγού στην Κεντροαριστερά δίνει ο Νίκος Παπανδρέου που παρεμβαίνει δυναμικά εν όψει των διαδικασιών για την ανάδειξη της νέας ηγεσίας στο νέο φορέα. 

Ο αδελφός του πρώην πρωθυπουργού βγαίνει μπροστά με άρθρο του στο περιοδικό «Οικονομική Επιθεώρηση» που έχει τίτλο “Ώστε θέλετε την ψήφο των ‘’παπανδρεϊκών’’.

Το άρθρο του Νίκου Παπανδρέου

«…ανανέωση της αριστεράς λένε οι μεν, διαδικασίες άνευ σημασίας λένε οι δε. Και φυσικά έχει αρχίσει το κυνήγι των ψήφων με έμφαση να βρεθούν οι «παπανδρεϊκοί» ψήφοι στην πλευρά του ενός ή του άλλου υποψηφίου» γράφει ο Νίκος Παπανδρέου.
Υποδεικνύει δε να ερωτηθούν οι υποψήφιοι για τη θητεία του Γ.Παπανδρέου και όποιος πει την αλήθεια θα κερδίσει το στοίχημα. ( προφανώς την στήριξη και τις παπανδρεϊκές ψήφους)

«Θα έχει ενδιαφέρον να ερωτηθούν για τη θητεία Παπανδρέου όλοι τους, ιδιαίτερα όσοι υποψήφιοι διετέλεσαν υπουργοί επί Γιώργου (2009-11). Ναι ή ου βρε παιδιά; Ναι ή ου; Επιτέλους, λίγο κουράγιο.

Όχι γενικές αναφορές του τύπου «η πρώτη κυβέρνηση της κρίσης», αλλά μια ρητή αναφορά στο δύσκολο όνομα, όπως «επί κυβερνήσεως Παπανδρέου». Να ξεστομίσετε το απαγορευμένο όνομα ενός ανθρώπου , του οποίου κατέβασε όλες τις φωτογραφίες από τα γραφεία ΠΑΣΟΚ ο επόμενος πρόεδρος».

«Από το 2011 έως σήμερα συνεχίζει (με λιγότερη ένταση είναι η αλήθεια) η λυσσαλέα επίθεση τύπου Fake News κατά του κάθε μέλους της οικογένειας Παπανδρέου. Ο υποψήφιος που θα λέει όλη την αλήθεια, χωρίς φόβο, θα κερδίσει το στοίχημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα