Ο Νίνης «κλειδώνει» την παραμονή του στον Παναθηναϊκό!

Χρειάστηκε ένα εξάμηνο προκειμένου να δουλέψει σκληρά, να συγκεντρωθεί και να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Ο λόγος για τον Σωτήρη Νίνη, ο οποίος εμφανίζεται σαφώς βελτιωμένος και αποφασισμένος να «κλειδώσει» την παραμονή του στο ρόστερ του Παναθηναϊκού.

Πριν λίγες εβδομάδες, η τεχνική ηγεσία κτύπησε την… καμπάνα του κινδύνου στον διεθνή μέσο. Ο Γιάννης Αναστασίου ξεκαθάρισε τη θέση του, λέγοντας πως με την εικόνα που παρουσιάζει, δεν έχει θέση στην ομάδα του. Ο Σωτήρης Νίνης αντιλήφθηκε ότι τα… ψέματα έχουν τελειώσει και ότι κινδυνεύει να καταστρέψει την καριέρα του, η οποία ξεκίνησε πριν από αρκετά χρόνια με τους καλύτερους οιωνούς.

Έβαλε το κεφάλι κάτω, δούλεψε σκληρά, έκλεισε το στόμα του και το αποτέλεσμα ήταν να επανέλθει δριμύτερος, να του εμπιστευθεί ο προπονητής του μία θέση στην ενδεκάδα και να τον δικαιώσει, πραγματοποιώντας μία εξαιρετική εμφάνιση κόντρα στον Ατρόμητο.

Το στοιχείο που έχει διακρίνει ο τεχνικός του «τριφυλλιού», είναι η «χημεία» του με τον Μάρκους Μπεργκ. Το «πυρηνικό όπλο» στην επίθεση του Παναθηναϊκού συνεργάζεται με… κλειστά μάτια με τον διεθνή μέσο, γεγονός που μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει στην ομάδα.

Το πλάνο του Γιάννη Αναστασίου για την επόμενη περίοδο περιλαμβάνει τόσο τον Σωτήρη Νίνη, σε οργανωτικό ρόλο βαθιά στη μεσαία γραμμή, όσο και τον Αμπέιντ, ο οποίος θα αγωνίζεται πιο προωθημένος. Ο Έλληνας τεχνικός προσανατολίζεται σε ένα άκρως επιθετικό σχήμα για τη νέα περίοδο, με τριπλέτα στο κέντρο τους Εσιέν, Νίνη και Αμπέιντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα