Ο Ντάνι Άλβες έπλεξε το εγκώμιο του Λουίς Ενρίκε!

Τι και αν η αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, τον οδηγεί στην πόρτα της εξόδου από την Μπαρτσελόνα; Ο Ντάνι Άλβες μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη δουλειά του Λουίς Ενρίκε, εκτιμώντας πως η ομάδα της Καταλονίας βρίσκεται στο δρόμο της επιστροφής στην κορυφή!

Η «φτωχή» νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, στο Champions League, δεν «χάλασε» τη διάθεση των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι ήθελαν να ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο θεσμό με νίκη και τα κατάφεραν. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Ντάνι Άλβες αναφέρθηκε στη νέα αυτή προσπάθεια που ξεκίνησε με τον Λουίς Ενρίκε στον πάγκο…

«Ο Λουίς Ενρίκε μας επανέφερε κυριολεκτικά σε υψηλό επίπεδο. Άπαντες δίνουν το 100%. Είμαστε ευτυχισμένοι που πήραμε τη νίκη και ξεκινήσαμε θετικά στη διοργάνωση. Ήταν επίσης θετικό, το ότι δεν παραβιάστηκε η εστία μας. Αμυντικά, πιστεύω πως έχουμε βελτιωθεί πάρα πολύ. Στην επίθεση, προσπαθήσαμε όσο σκληρά μπορούσαμε, αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε περισσότερες φορές. Πιστεύω ότι είναι προς τη θετική κατεύθυνση, το ότι ο Λουίς Ενρίκε δίνει χρόνο συμμετοχής σε όλους. Είναι πραγματικά πολύ σημαντικό αυτό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα