Ο ξαφνικός θάνατος γνωστού τραγουδιστή που «λύγισε» τη Βίσση (βίντεο)

Μια μεγάλη απώλεια μετράει από το βράδυ της Τετάρτης το μουσικό στερέωμα. Η είδηση του θανάτου του έσκασε σαν «βόμβα» αφού μέχρι και εκείνη τη στιγμή δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα με την υγεία του.

Στο άκουσμα ότι πέθανε ο τραγουδιστής οι δικοί του άνθρωποι, οι θαυμαστές του αλλά και η Άννα Βίσση που τον αποκαλούσε «θρύλο εν ζωή», «πάγωσαν».

Ο λόγος για τον 52χρονο Κρις Κόρνελ, τραγουδιστή των Soundgarden και των Audioslave, που σύμφωνα με την ανακοίνωση του εκπροσώπου του, έφυγε ξαφνικά και αναπάντεχα από τη ζωή το βράδυ της Τετάρτης στο Ντιτρόιτ. Τα αίτια θανάτου του μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστα ενώ η οικογένεια περιμένει τις απαντήσεις της νεκροψίας. Τον Απρίλιο ο διάσημος τραγουδιστής είχε επισκεφτεί την Ελλάδα τον Απρίλιο όπου έσπευσε να απολαύσει την αγαπημένη του φίλη του Άννα Βίσση, διασκεδάζοντας μαζί της στο Hotel Ερμού. Να αναφέρουμε ότι η σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη ήταν Ελληνίδα.

Η τραγουδίστρια μάλιστα αναρτώντας φωτογραφία των δυο τους στο Instagram τότε, είχε γράψει «με τον μοναδικό θρύλο εν ζωή».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα