Ο Ολυμπιακός προκάλεσε κρίση στη Γιουβέντους!

Σοβαρή κρίση σε όλα τα επίπεδα προκάλεσε στη Γιουβέντους η ήττα από τον Ολυμπιακό, γεγονός που αποδεικνύεται από την οργισμένη αντίδραση του Αντρέα Ανιέλι, ο οποίος συγκάλεσε έκτακτη σύσκεψη κορυφής, ώστε να ληφθούν αποφάσεις για το παρόν και το μέλλον!

Ο ισχυρός άνδρας της Γιουβέντους κάλεσε στο γραφείο του τους διευθυντές, Τζιουζέπε Μαρότα και Φάμπιο Παρατίτσι, τους οποίους ενημέρωσε ότι αν επαναληφθεί ένας πρόωρος αποκλεισμός στο Champions League, η ομάδα θα εισέλθει σε περίοδο οικονομικής κρίσης, με συνέπεια καθοριστική μείωση του μπάτζετ τόσο σε επίπεδο μεταγραφών, όσο και συντήρησης του ρόστερ.

Ο Ανιέλι ήταν σαφής, λέγοντας στους δύο υφισταμένους του πως η Γιουβέντους οφείλει να παρουσιάσει στην Ευρώπη ένα πρόσωπο ανάλογο με εκείνο που παρουσιάζει στο καμπιονάτο και οτιδήποτε λιγότερο από την πρόκριση στους «8» του Champions League, θα ισοδυναμεί με αποτυχία για όλους!

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας, ο πρόεδρος της «γηραιάς κυρίας» κτύπησε την «καμπάνα» για όλους ανεξαιρέτως, από τους παίκτες και τον προπονητή, μέχρι και τους διευθυντές, οι οποίοι φέρουν ευθύνη για κάθε επιτυχία ή αποτυχία, σε όλα τα επίπεδα, του συλλόγου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα