Ο Πάους πότε φεύγει;

Σε ανοιχτή κόντρα με τον προπονητή του συλλόγου Αντρέ Πάους βρίσκεται ο ιδιοκτήτης της ΑΕ Λάρισας Αλέξης Κούγιας, κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Ο διοικητικός ηγέτης των «βυσσινί» δεν είχε κανένα πρόβλημα να δηλώσει δημόσια ότι αποφάσισε την αποδέσμευση ποδοσφαιριστών που ο ίδιος έκρινε «ανεπαρκείς» για τους Θεσσαλούς, κόντρα στα «θέλω» του Ολλανδού τεχνικού, τον οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «αγνόησε»!

«Απόφαση του Αντρέ Πάους ήταν να τους κρατήσει στο ρόστερ, εγώ διαφωνούσα και η απόφαση είναι δική μου. Θεωρώ ότι ποδοσφαιρικά είναι ανεπαρκείς για την ΑΕΛ. Όσον αφορά τον Ντοντό και εδώ ήταν απόφαση Πάους να μείνει, ο Ντοντό δεν πρόσφερε απολύτως τίποτα στην ΑΕΛ, παίκτης που τον πληρώσαμε χρυσό για να διασκεδάζει» ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και πρόσθεσε: «Οι εποχές και οι νοοτροπίες παικτών όπως ο Κλέιτον, ο Ιγκλέσιας που θα είναι στην ΑΕΛ και παράλληλα θα διασκεδάζουν στην Λάρισα έχουν παρέλθει. Αυτό που θέλω να τονίσω είναι ότι θα αποχωρήσει και ο Φάρκας, επίσης μια απόφαση της ιδιοκτησίας. Είδατε ότι στο ματς με τον Ολυμπιακό δεν έκανε τίποτα.

Όσα χρόνια ασχολούμαι με την μπάλα ουδέποτε έχω σχολιάσει επιλογή προπονητού πριν το παιχνίδι και να ξέρετε δεν είμαστε στην εποχή των άμπαλων ιδιοκτητών της ΑΕΛ, αν είχαμε μείνει πέρσι στις επιλογές προπονητών θα είχαμε υποβιβαστεί μετά τον Αστέρα Τρίπολης όπως μας είχαν προγραμματίσει. Το παιχνίδι της Δευτέρας είναι τελικός, πέρσι στα αντίστοιχα οκτώ πρώτα ματς είχαμε μηδέν βαθμούς και φέτος αν θέλουμε να πάμε πιο ψηλά δεν θα πρέπει να αφήσουμε την ομάδα απροστάτευτη. Να ξέρετε δεν έχω κάνει καθόλου διακοπές και από αύριο θα είμαι στη Λάρισα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα